Zurück zu Übersicht

NSF 100 Kinder Einteiler

  • Spezifikationen
    Passform
    Race
    Maße
    8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
    Farbe
    Schwarz/Weiß
    Material
    Damen Performance leder (Rind), Safety stitching
    Schutz
    Damen SW CE Level 2 (Schultern / Ellbogen / Knie), Tempafoam (Hüfte), Doppelte lederverstärkte Teil
    Futter
    Damen Sport Mesh liner
  • Optionen Tailor Made
    Längenanpassung nach Maß
    € 150,00
    Vollständige Maßarbeit
    € 300,00
    Farbanpassung
    € 65,00
    Abzeichen/ Logo Leder, handgefertigt
    € 70,00
    Abzeichen / Logo bedruckt, groß
    € 50,00
    Abzeichen / Logo bedruckt, klein
    € 25,00
  • Farbanpassung
549,95
Termin vereinbaren Fragen stellen

Neopreen

Neopreen is een ontwikkeling van DuPont die onder meer ook Kevlar en Nylon uitvond. Het heeft als kenmerk dat het zacht en soepel aanvoelt en wordt vaak toegepast in de duik- en zwemsport door het drijfvermogen en comfort.

Damen Motorkleding gebruikt neopreen bij frictiepunten zoals pols en hals om extra comfort te bieden tijdens lange en intensieve ritten.

 

Damen Performance leer

Damen Performance leer wordt gebruikt bij producten die prestaties dienen te leveren. Het volnerf type leer staat bekend om zijn slijtvastheid en duurzaamheid. Dit leertype is afgedekt met een beschermlaag waardoor het geen kleurnuances vertoond en intensief gebruikt kan worden.

Damen SW Protectie

De Damen SW protectie wordt standaard gebruikt in de jassen en broeken van Damen Motorkleding en voldoet aan de eisen van EN-1621-2, 2014. Deze protectie norm geldt als standaard voor professionele motorrijders kledij. De uit traagschuim gemaakte protectoren hebben als eigenschap om zich bij lichaamswarmte comfortabel om het lichaam te vormen.

De schouder- ellebogen- en knieprotectoren zijn CE gecertificeerd met de hoogst mogelijke Level (2). De standaard gebruikte rugbescherming valt in level 1 en kan een upgrade krijgen naar level 2. In onze premium jassen is deze level 2 rugprotector standaard.