BIJ AANSCHAF VAN EEN TECH-AIR 5 AIRBAG VEST

20% KORTING OP EEN NIEUWE DAMEN JAS

Dit airbagsysteem is enkel op voorraad in de winkel in BREDA (niet noodzakelijk om een afspraak te maken).

WAT IS EEN TECH-AIR 5?
De Tech-Air 5 is een autonoom airbagsysteem dat bescherming biedt aan het gehele bovenlichaam. De werking van dit vest is onafhankelijk van de motorfiets. Onder iedere motorjas is het airbagsysteem te gebruiken mits je de voorschriften in acht neemt.

ACTIEVOORWAARDEN:
- Geldig t/m 31 september 2020
- Geldig op alle reguliere Damen motorjassen uit het gamma
- Niet te combineren met reeds afgeprijsde artikelen

Maatregelen. Corona-virus

Beste klant,
Ook wij volgen het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet. Via deze weg willen we u graag op de hoogte stellen van een aantal voorzorgsmaatregelen die wij treffen, waarbij de veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers voorop staan. 

Wij volgen te allen tijde de adviezen van het RIVM op. Houd onze kanalen in de gaten voor eventuele updates.
 
Deurklinken, pinautomaten en andere gemeenschappelijke ruimtes in onze winkel worden met regelmaat schoongemaakt.

Medewerkers met griep of verkoudheidsklachten zijn uit voorzorg niet aanwezig.

Heeft u zelf klachten (verkoudheidsklachten, hoest en koorts)? Dan zien wij u graag, nadat u hersteld bent, op een ander moment terug.
 
Wij begroeten u zonder de hand te schudden en we zorgen er voor dat we gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) van elkaar bewaren. Onze maatwerk-service is beperkt en kan alleen nog op afspraak, zie onderstaande button om een afspraak in te plannen.

U bent, gezien de genomen maatregelen, nog steeds van harte welkom in onze winkel in Breda. Een kop koffie staat zoals gewoonlijk voor u klaar.
 
Met vriendelijke groet,
Team Damen Motorkleding

Afpraak inplannen

VACATURE. VERKOOP MEDEWERKER DAMEN MOTORKLEDING (M/V)

Wordt jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper, het liefst met ervaring in de branche, die zich thuis voelt in (motor)kleding en affiniteit heeft met motorrijden. Daarnaast werk je mee in de uitvoering van marketing gerelateerde taken en ondersteun je de backoffice. Je bent representatief, servicegericht, klantvriendelijk, je hebt een commerciële instelling en vindt het leuk om in een team te werken en resultaat te boeken.

Dus ben jij een enthousiaste verkoper, ben je geïnteresseerd in motorrijden en motorkleding en hou je van afwisselend en uitdagend werk, dan is dit de perfecte baan voor jou.

DOWNLOAD DE VACATURE

Newsflash. De passie die we samen delen

Om de gezamenlijke passie voor motorkleding, motoren en racerij proberen we zoveel mogelijk te delen via onze diverse kanalen. Volg Damen via Facebook, Instagram en Youtube. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar voor verhalen, anekdotes of verder advies. #sharepassion 

Klik op onderstaande button om in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF