PROFESSIONAL

Let's fit

Veiligheid voorop. Ook bij professionals van groot belang.

Damen levert vol trots de motorkleding voor diverse professionele diensten in Nederland en België. Door de jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het leveren van totaalpakketten aan diensten. Met onze tailor made service maken we alles op maat zodat u ook tijdens de werkuren comfortabel en vol vertrouwen de weg op kan.
Graag bieden wij u hierover advies op maat en de gelegenheid om nader kennis te maken met ons en onze producten.

Maak een vrijblijvende afspraak over de mogelijkheden van motorkleding voor professionals.
Bel ons op +31 (0)76 5423000 of mail naar info@damenleathers.nl

Met zekerheid aan het werk

Damen levert al lange tijd motorkleding aan overheidsdiensten zodat ook zij vol vertrouwen de weg op kunnen. Wij helpen u graag aan het totaalpakket. Zo leveren we naast onze eigen collectie ook helmen, laarzen en onderkleding zodat u niet moeilijk hoeft te doen met meerdere aanspreekpunten. Alle kleding is voorzien van 3M reflectie en gecertificeerd volgens de EN 471 normen van veiligheid. Met zekerheid aan het werk.

De samensmelting van materialen

Onze motorkleding wordt gemaakt van hoogwaardige materialen zodat u verzekerd bent van jaren draagplezier. Zo maakt Damen gebruik van YKK-ritsen om de motorkleding goed dicht te houden, Cordura textiel wat bestand is tegen zware belasting en Schoeller Dynatec met revolutionaire water en vuilafstotende coating. Om er zeker van te zijn dat u voldoende zichtbaar zijn gebruiken we 3M Schotchlite retro reflecterend materiaal dat het hoogste niveau van norm EN471 overtreft. Ter bescherming van ellebogen en knieën gebruikt Damen CE goedgekeurd materiaal van Planet Knox. Daarnaast wordt er met zowel runder- als kangoeroeleer gewerkt. Voor handschoenen wordt gebruik gemaakt van geitenhuid en van Hipora, bestaand uit drie micro poreuze siliconen lagen. Daarnaast is kevlar enorm sterk materiaal om veiligheid te kunnen garanderen.

Met maatwerk aan het werk

Iedereen is anders. Daarom biedt de tailor made service van Damen u de mogelijkheid om ook de professionele motorkleding speciaal voor u op maat te laten maken. Na zorgvuldig meten van de lichaamsmaten wordt er perfect passende motorkleding gerealiseerd om veilig en comfortabel te rijden, ook tijdens de werkuren.

Contactformulier

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u direct een afspraak maken voor advies op maat? Neem contact met ons op! Laat het ons weten via het contactformulier, bel of mail. Wij helpen u graag verder.
 

Telefoon:   +31 (0)76 5423000
Email:        info@damenleathers.nl

Contactformulier