Iedereen is uniek. Bij Damen kunnen wij alle motorkleding speciaal voor u op maat maken.

Iedere motorrijder is anders, daarom bieden wij tailor-made service aan om de kleding op maat aan te laten meten. Dit doen we door de motorkleding perfect aan te laten sluiten bij uw lichaamsmaten en eventuele specifieke ideeën en wensen. Wij werken uitsluitend met hoog genormeerde stoffen en leder. Het is kwaliteit waar u op kunt vertrouwen en zo kunt u met optimaal comfort motorrijden.

Kwaliteit om op te vertrouwen

Veiligheid staat voorop. Om veiligheid te ervaren op elke snelheid levert Damen hoogwaardig maatwerk. Gebruik makend van de beste kwaliteit leer en effectieve stikmethodes ontwikkelen we motorkleding met een dynamisch design. De motorkleding zit de snelheid niet in de weg maar de veiligheid blijft gewaarborgd. 

Comfort om mee te rijden

Iedere motorrijder is uniek. Daarom maken we met onze tailor made service motorkleding voor u persoonlijk. We passen de motorkleding naar uw wensen aan zodat uw idee van comfortabel motorrijden werkelijkheid wordt. Door het gebruik van hoog genormeerde stoffen, leder, reflectie en protectie kunt u veilig en comfortabel op pad. 

Maatwerk om van te genieten

Iedereen is anders. Daarom biedt de tailor made service van Damen u de mogelijkheid om motorkleding speciaal voor u op maat te laten maken. Na zorgvuldig meten van de lichaamsmaten wordt er perfect passende motorkleding gerealiseerd om veilig en comfortabel te rijden.

Maak een afspraak voor persoonlijke tailor made motorkleding

Ook voor speciale wensen, materiaalvoorkeuren of unieke reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht. Laat het ons weten via het contactformulier en maak direct een afspraak voor advies op maat. Wij helpen u graag.

Reparatie & onderhoud

Zorg voor uw materiaal. In ons atelier in Breda is uw motorkleding in goede handen. Wij zorgen ervoor dat u zonder kleerscheuren weer op weg kan. Niet alleen eigen merk, maar ook niet-Damen motorjassen, motorbroeken en raceoveralls repareren of vermaken wij.

Meer