.

17/18/19 maart. DE DAMEN DAGEN

Niet alleen kleding en accessoires wordt met deskundig advies aangeboden, maar kom ook in persoonlijk contact met onze partners! Namelijk...SHOEI met personal fitting op shoei-helmen, PLUGGERZ met de beste gehoorbescherming, HORIZON MOTOR REIZEN met de meest fantastische motortrips, ENERGICA met proefritten op elektrische motorfietsen en er zijn TECH-AIR airbag demo's.

Lees hieronder over de specifieke acties/deals die we voor deze dagen in petto hebben

Gratis Maatwerk Oordoppen bij Maatwerk artikelen

Gratis maatwerk ROAD oordoppen van PLUGGERZ (t.w.v. € 141,45) bij aankoop van een maatwerk jas, maatwerk broek, maatwerk pak (overall of combi).

Met Pluggerz earplugs Custom-Fit combineer je optimale bescherming met de allerbeste pasvorm. De Road Custom-Fit oordoppen zijn op maat gemaakte oordoppen met filter voor het dempen van windgeruis. 

(Indien de oordoppen niet gewenst zijn kan er gekozen worden voor 100 euro korting op het aankoopbedrag)

20% korting op handschoenen

Voor zowel TOUR als RACE handschoenen;

tijdens de DAMEN DAGEN 20% kassakorting.

10% Primeur-aanbieding

Op onze nieuwste artikelen geldt 10% bestel-korting

TRIGGER jas (textiel, kort/sportief) 

ANDES jas (textiel, laminaat) 

ANDES broek (textiel, laminaat) 

ANDES SUMMER jas (textiel, doorwaai) 

BELLAVISTA (ladies) broek (textiel, 4-seizoenen) 

EIGER (textiel) broek van € 359,95 voor € 299,95

De vier-seizoenen EIGER broek een twee uitneembare voeringen (membraan en thermische voering). Door stretchdelen is deze broek ook uitstekend op een meer sportieve motor te dragen.

SYLVRETTA jas van € 329,95 voor € 259,95

De 'Sylvretta' textiele motorjas is voor alle vier de seizoenen geschikt. Uitneembaar is de gewatteerde binnevoering die de warmte vast kan houden bij koudere temperaturen. Er zijn diverse ventilatieritsen om zowel op de armen als op de torso een luchtstroom te creëren. Diverse verstelbanden maken het mogelijk de jas goed te laten aansluiten.

FOUR SEASONS BROEK (leer) van € 649,95 voor € 549,95

Deze leren motorbroek is al meer dan 25 jaar in het assortiment en wordt door zowel professionele als recreatieve rijders gedragen. Het bovenstuk is afritsbaar en door de pasvorm in combinatie met de tempafoam knie- en heupprotectie bijzonder comfortabel. 

PARTNERS. DAMEN DAGEN

Hieronder lees je meer over de partners die aanwezig zullen zijn

SHOEI PREMIUM HELMETS

De naam Shoei is al lang synoniem met "premium" op de markt voor motorhelmen. De evolutie en productie van de SHOEI helmlijn van wereldklasse is een nauwgezet proces dat de allernieuwste technologie combineert met feedback van consumenten, moderne testpraktijken, geavanceerde materialen en 60 jaar ervaring in het bouwen van helmen. Wil je ook een SHOEI helm met de perfecte pasvorm? Kom dan bij ons langs en maak kennis met "Personal Fitting".

HORIZON MOTOR REIZEN

Horizon Motor Reizen biedt al 30 jaar een uitgebreid reisprogramma van IJsland tot Marokko en van Ierland tot Georgië. Horizon Motor Reizen organiseert reizen voor motorrijders die net iets anders willen. Beleef je eigen motoravontuur, alleen of samen met je partner of vrienden, en weet dat wij je met raad en daad terzijde staan. Tijdens de DAMEN Dagen is er persoonlijk advies over de diverse reismogelijkheden. Kortom, maatwerk voor een onvergetelijke reis.

PLUGGERZ

Hoe heerlijk het ook is, het geluid van de motor en windgeruis kunnen blijvende gehoorschade veroorzaken. Pluggerz Road earplugs hebben een uniek filter, dat schadelijke geluiden tijdens het motorrijden tot een veilig niveau dempt, terwijl geluiden als verkeerssignalen gewoon hoorbaar blijven.
LET OP! Alleen zaterdag daadwerkelijk aanmetingen mogelijk

ENERGICA

Energica is pure innovatie, design en productie op het gebied van 100 % elektrische mobiliteit. Wij zijn “gezonde dragers” van verandering en revolutie in de wereld van Duurzaamheid.
Technologische innovatie is het hulpmiddel waarmee wij emissievrije elektrische mobiliteit bereiken.
De elektrische motorfietsen van Energica zijn de ultieme expressie van Italiaanse exclusiviteit, meesterlijk gefabriceerd in het Italiaanse motorcentrum Modena. Maak kennis met de nieuwe generatie motoren tijdens een proefrit en beleef het elektrisch motorrijden. Diverse modellen staan voor je klaar!

TECH-AIR SERVICE CENTER

Sinds 2018 is DAMEN Motorkleding een SERVICE CENTER voor alle Tech-Air Airbagsystemen. Stel je vragen over de airbagsystemen aan een Tech-Air Specialist en ontdek wat dit voor je kan betekenen.

Ervaar hoe groot het dekkingsgebied is van een Tech-Air 5 systeem; neem je eigen motorjas mee zodat je gelijk kunt proberen of de airbag er onder past.

Contactformulier

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u direct een afspraak maken voor advies op maat? Neem contact met ons op! Laat het ons weten via het contactformulier, bel of mail. Wij helpen u graag verder.
 

Telefoon:   +31 (0)76 5423000
E-mail:        info@damenmotorkleding.nl

 

INSCHRIJVEN op onze NIEUWSBRIEF

Contactformulier