Terug naar overzicht

Race Combi

De Race-Combi is een tweedelige uitvoering van het Damen raceoverall type D-4, D-5 en D-6. Het getoonde voorbeeldpak is tijdelijk niet meer leverbaar. Zo heb je het protectieniveau van een professioneel race-pak en de looks van een eendelig pak, maar het gebruiksgemak van een losse jas en broek. Kleuren geheel naar eigen inzicht zonder meerprijs.

 • Specificaties
  Pasvorm
  Race
  Maten
  Maatwerk
  Kleuren
  Maatwerk
  Design
  Keuze uit 3 standaard designs
  Materiaal
  Damen Performance leer (rund), Veiligheidsstiksels, Kevlar® Stretch
  Protectie
  BETAC® CE level 2 (schouders, ellebogen, knieën), Tempafoam (heupen, sleutelbenen, zijden, stuitje, bovenarmen), Dubbel leder verstevigde delen (zitvlak, schouders, onderarmen, knieën, schenen)
  Voering
  Damen Sport Performance liner
 • Opties Tailor Made
  Perforatie, volledig
  € 100,00
  Perforatie, Torso
  € 50,00
  Badge / Logo leder, handgemaakt
  € 70,00
  Badge / Logo geprint, groot
  € 50,00
  Badge / Logo geprint, klein
  € 25,00
 • Kleuropties
  • Vrije kleurkeuze
1.449,95
Maak een afspraak of stel een vraag

Damen Performance leer

Damen Performance leer wordt gebruikt bij producten die prestaties dienen te leveren. Het volnerf type leer staat bekend om zijn slijtvastheid en duurzaamheid. Dit leertype is afgedekt met een beschermlaag waardoor het geen kleurnuances vertoond en intensief gebruikt kan worden.

Kevlar® Stretch

Kevlar® is het geregistreerde handelsmerk voor een para-aramide synthetische vezel, ontwikkel door Dupont in 1965.

Damen Motorkleding zet Kevlar® stretch in om het comfort te verbeteren zonder in te moeten leveren in veiligheid. Het wordt met name gebruikt bij scharnierpunten zoals de liezen, elleboogholtes, knieholtes en oksels.

 

Damen Sport Performance liner

De uitneembare Damen Sport Performance liner zorgt voor uitstekende ventilatie en vochtafvoer, hierdoor plakt de voering niet aan het lichaam. Deze liner voelt daarom comfortabel en droog aan tijdens een intensieve rit.

 

Neopreen

Neopreen is een ontwikkeling van DuPont die onder meer ook Kevlar en Nylon uitvond. Het heeft als kenmerk dat het zacht en soepel aanvoelt en wordt vaak toegepast in de duik- en zwemsport door het drijfvermogen en comfort.

Damen Motorkleding gebruikt neopreen bij frictiepunten zoals pols en hals om extra comfort te bieden tijdens lange en intensieve ritten.

 

Betac™ protectie

De door het Italiaanse Betac™ geproduceerde protectie is Level 2 gecertificeerd en wordt voornamelijk gebruikt in raceoveralls. Door de uitmuntende dempingswaarde en grootte van protectie zijn deze erg populair bij (professionele) circuitrijders.

Damen Motorkleding gebruikt Betac™ protectie in de schouders, ellebogen en knieën bij raceoveralls en combi's. Zo voldoet de kleding aan de hoogst mogelijke protectie certificering.