Terug naar overzicht

Sport Combi

De sport-combi is een tweedelig pak gemaakt uit voornamelijk rundleer en kevlar-stretch. De pasvorm is ten opzichte van de race-combi's wat minder intens voorgevormd. Doordat er geen plastic (PU) slide-pads op schouders en ellebogen krijgt dit pak een fraaie klassieke uitstraling. De kleuren zijn naar eigen inzicht te bepalen zonder meerprijs. 

 • Specificaties
  Pasvorm
  Sportief
  Maten
  Maatwerk
  Kleuren
  Maatwerk
  Design
  Standaard design
  Materiaal
  Damen Performance leer (rund), Veiligheidsstiksels, Kevlar® Stretch
  Protectie
  BETAC® CE level 2 (schouders, ellebogen, knieën), Tempafoam (heupen, sleutelbenen, zijden, stuitje, bovenarmen), Dubbel leder verstevigde delen (zitvlak, schouders, onderarmen, knieën, schenen)
  Voering
  Damen Sport Performance liner (uitneembaar)
 • Opties Tailor Made
  Perforatie, volledig
  € 100,00
  Perforatie, Torso
  € 50,00
 • Kleuropties
  • Vrije kleurkeuze
1.449,95
Maak een afspraak of stel een vraag

SAS-TEC Protectie

Het Duitse bedrijf SAS-TEC maakt zeer hoge kwaliteit zacht schuimprotectors met een uitstekende veiligheidsfunctie. Deze visco-elastische protectoren bieden een comfortabel zittende protectie met de hoogst mogelijke veiligheid. De SAS-TEC protectoren die Damen Motorkleding gebruikt zijn met de hoogste norm, Level 2, gecertificeerd.

Neopreen

Neopreen is een ontwikkeling van DuPont die onder meer ook Kevlar en Nylon uitvond. Het heeft als kenmerk dat het zacht en soepel aanvoelt en wordt vaak toegepast in de duik- en zwemsport door het drijfvermogen en comfort.

Damen Motorkleding gebruikt neopreen bij frictiepunten zoals pols en hals om extra comfort te bieden tijdens lange en intensieve ritten.

 

Damen Sport Performance liner

De uitneembare Damen Sport Performance liner zorgt voor uitstekende ventilatie en vochtafvoer, hierdoor plakt de voering niet aan het lichaam. Deze liner voelt daarom comfortabel en droog aan tijdens een intensieve rit.