#teamdamen

Let's meet

Rob Hartog (NL) - WK Supersport

Nadat Rob Hartog vorig jaar de Europese Supersport titel wist te veroveren, gaat hij in 2019 van start in het WK Supersport met zijn eigen team: Team Hartog - Against Cancer. 

Pepijn Bijsterbosch (NL) - IDM Superbike

Al vele jaren rijdt Pepijn in een Damen Maatwerk Raceoverall, dit jaar in het IDM Superbike op een BMW S1000R.

 

BASTIEN MACKELS (BE) - IDM Superbike + Endurance World Championship

Bastien rijdt voor het Wilbers BMW Motorrad team in het IDM Superbike 1000 en in de Endurance World Championship (FIM EWC). Hij heeft een indrukwekkende resultaten behaald in zijn carriere: Superbike Championship Belgium Champion 2008, IDM Superstock Champion 2013, World Endurance Superstock Champion 2017. 

Thom Molenaar (NL) - IDM SUPERSPORT 300

Thom Molenaar (zoon van) rijdt al jaren in de sprekende kleurencombinatie blauw/geel. Na de beginselen te hebben geleerd in de NSF Cup doorgestoten naar de GAMMA YAMAHA 125 en R3 Cup verschijnt hij in 2019 aan de start in de IDM SUPERSPORT 300.

 

JEFFREY BUIS (NL) - WK SUPERSPORT 300

Jeffrey Buis mag zichzelf wereldkampioen noemen. In 2020 schreef hij deze titel op zijn naam in de WK supersport 300 klasse. Jeffrey reed voorheen, ook in Damen overal, in de opleidingsklasses Molenaar NSF 100 cup, de Moriwaki 250cc cup en het Duitse NEC MOTO3 kampioenschap.

TEAM SWPN

SWPN staat voor Stichting Wegrace Promotie Nederland en is officieel partner van Stichting Zorgeloos Kind. De Stichting is opgericht in 2010 en heeft als doelstelling om jonge coureurs de kans te geven zich te ontwikkelen, om zo de top van de Nederlandse motorsport te bereiken. Daaraan gekoppeld generen zij opbrengsten voor het goede doel Stichting Zorgeloos Kind.

De rijders in een tailormade Damen raceoverall zijn Ricardo Brink en Melvin van der Voort. 

Molenaar NSF 100 CUP

'Jong geleerd is oud gedaan', dat is het motto van de door Arie Molenaar georganisseerde NSF 100 cup. Zij bieden jongens en meisjes van tussen de 10 en 14 jaar de kans om kennis te maken met het wegracen. Damen levert het volledige kledingpakket, zo ondersteunen we de jongste talenten van de motorsport.

 

BMW BOXERCUP

Benny Wilbers heeft de BMW BoxerCup een nieuw leven ingeblazen in 2019. De coureurs zullen op de speciaal geprepareerd R nineT Racer het gevecht om de overwinning met elkaar aangaan in het programma en de kalender van de IDM.

Damen Motorkleding heeft hiervoor een speciaal vormgegeven raceoverall die op maat wordt geproduceerd, eventueel inclusief voorbereiding op het Tech-Air airbagsysteem van Alpinestars.

 

MRS MOTO-RACINGSCHOOL.DE

Als officiële partner van BMW Motorrad biedt moto-racingschool je een professionele raceschool aan onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Intensieve training voor beginners, gevorderden en professionals.

Verwacht een gecombineerde theoretische en praktische training in kleine groepen (max. drie deelnemers) inclusief videoanalyse.

Op deze manier kunnen onze ervaren instructeurs uw rijvaardigheid individueel aanpakken - of dat nu op een gehuurde BMW is of op uw eigen motor (alle merken).

info: moto-racingschool.de