Terug naar overzicht

Alpinestars Tech-Air Street Vest

Let op! NIET MEER LEVERBAAR

Dit airbag-systeem is door Alpinestars ontwikkeld tot een protector-vest dat compleet onafhankelijk is van de motor en bescherming geeft voor het gehele bovenlichaam. In het vest zijn 4 sensoren geplaatst, namelijk 1 gyroscoop en 3 versnellingssensoren. Aan de hand van de input van de sensoren en het speciaal ontwikkelde algoritme bepaald het systeem wanneer dat het airbag geopend moet worden. In minder dan 25 milliseconde blazen de twee luchtpatronen de airbag volledig op en behoudt 5 seconde de volledige luchtinhoud. De rugprotector in het vest is CE gekeurd. De batterijduur is ongeveer 25 uur en met een micro-USB kabel is het systeem makkelijk op te laden in 6 uur (voor 1 uur opladen is ongeveer 4 uur gebruik mogelijk).

Klik op MAAK EEN AFSPRAAK of STEL EEN VRAAG om hierover meer informatie te ontvangen.

Download hier de maattabel om de juiste maat te bepalen.

  • Specificaties
    Pasvorm
    Street
    Maten
    S, M, L, XL, 2XL, 3XL
849,95
Maak een afspraak of stel een vraag

Tech-Air onderhoudsbeurt

Het is belangrijk en zelfs voor de garantie noodzakelijk dat ieder Tech-Air Airbag-systeem iedere 24 maanden een servicebeurt krijgt. Het protector-vest en de airbag worden los van elkaar nauwkeurig geïnspecteerd op schade en of slijtage. Het vest hoeft hiervoor niet naar Italië, maar word bij DAMEN in Breda door een Tech-Air specialist in behandeling genomen waardoor je vest binnen twee weken gereed is. Het gehele vest zal dus vakkundig geïnspecteerd en gecontroleerd worden om ervoor te zorgen dat je opnieuw 24 maanden optimaal beschermt kan rijden.

Tech-Air Reload - herladen

Een Reload / Recharge betekent dat er een nieuwe airbag geïnstalleerd wordt in het vest. Het systeem wordt uitgelezen en alle data wordt doorgestuurd naar Alpinestars en krijgt indien nodig een upgrade als er nieuwe update beschikbaar is. Het hele race vest inclusief elektronica wordt nagekeken op schade en eventuele slijtage. Het systeem is verzegeld en kan alleen door een gecertificeerde Tech-Air specialist geserviced worden. DAMEN is het enige bedrijf in de Benelux die deze service in eigen beheer mag uitvoeren.