Terug naar overzicht

Monaco motorbroek - leder

De 'Monaco' is een leren motorbroek met stretch-stof in de knieholten, waardoor de broek ook aangenaam draagt op bijvoorbeeld een naked-bike type motorfiets. Door de lussen op de tailleband kan er ook een riem gedragen worden op de broek.

Let op: dit is een uitlopend artikel.

 • Specificaties
  Pasvorm
  Sportief, Tour
  Maten
  46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62
  Kleuren
  Zwart
  Materiaal
  Damen Comfort leer (rund)
  Protectie
  Sas-Tec ® CE level 2 (knieën), Tempafoam (heupen)
 • Opties Tailor Made
  Maatwerk lengteaanpassing
  € 65,00
  Maatwerk volledig
  € 150,00
  Kleur aanpassing
  € 65,00
  Reflectie: 3cm Scotchlite™ 3M
  € 25,00
  Reflectie: 5cm Scotchlite™ 3M
  € 35,00
 • Kleuropties
424,95
Maak een afspraak of stel een vraag

Damen Comfort leer

De producten gemaakt van Damen Comfort leer zijn zeer gebruiksvriendelijk. Dit volnerf type leer is extreem duurzaam en ademend en kan worden gezien als een tweede huid. Perfect te gebruiken voor lange toertochten. Deze leersoort is afgedekt met een beschermlaag waardoor het geen kleurnuances vertoond en intensief gebruikt kan worden. Het leer is hierdoor onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

SAS-TEC Protectie

Het Duitse bedrijf SAS-TEC maakt zeer hoge kwaliteit zacht schuimprotectors met een uitstekende veiligheidsfunctie. Deze visco-elastische protectoren bieden een comfortabel zittende protectie met de hoogst mogelijke veiligheid. De SAS-TEC protectoren die Damen Motorkleding gebruikt zijn met de hoogste norm, Level 2, gecertificeerd.

Kevlar® Stretch

Kevlar® is het geregistreerde handelsmerk voor een para-aramide synthetische vezel, ontwikkel door Dupont in 1965.

Damen Motorkleding zet Kevlar® stretch in om het comfort te verbeteren zonder in te moeten leveren in veiligheid. Het wordt met name gebruikt bij scharnierpunten zoals de liezen, elleboogholtes, knieholtes en oksels.