Terug naar overzicht

Iris Summer Lady Motorjas (dames) textiel

ZOMERACTIE
t/m 31-07-2024
van € 259,95
voor € 219,95

Afgeleid van de vierseizoenen Iris textiele dames motorjas is deze uitvoering voorzien van grote doorwaai-/mesh-panelen voor optimale luchtdoorstroming. Optioneel is het bestellen van een waterdicht membraan welke inritsbaar is (meerprijs € 75,-). De dames pasvorm zie je terug in de borst-, taille- en heupomvang. Naast de drie standaard kleuren kun je zelf je eigen kleuropbouw bepalen. Hiervoor geldt een toeslag van € 65,-.

 • Specificaties
  Pasvorm
  Tour, Lady
  Maten
  Confectie maten: 36, 38, 40, 42, 44, 46
  Kleuren
  Zwart, Geel/ Zwart, Grijs/ Zwart
  Materiaal
  Invista Cordura, Fine Mesh
  Voering
  Polyester doorwaai (vaste voering)
  Protectie
  Damen SW CE level 2 (schouders en ellebogen), Damen SW CE level 1 (rug)
  Reflectie
  3M™ Scotchlite™ 3cm
 • Opties Tailor Made
  Maatwerk lengteaanpassing
  € 65,00
  Maatwerk volledig
  € 150,00
  Kleur aanpassing
  € 65,00
  Reflectie: 5cm Scotchlite™ 3M
  € 25,00
 • Kleuropties
219,95
Maak een afspraak of stel een vraag

CORDURA® 500D

De Cordura® fabric biedt robuuste en duurzame prestaties. De Cordura® fabric is opgebouwd met gekwalificeerde garen die zijn geweven in overeenstemming met de goedgekeurde stof normen vanuit INVISTA®.

Damen Motorkleding maakt gebruik van de type 500D Cordura® fabric. De fluo kleuren van deze stof voldoen aan de EN-20471 zichtbaarheidsnorm die als standaard geldt bij overheidsdiensten. Door de uitzonderlijke sterkte-gewichtsverhouding draag de Cordura® 500D erg comfortabel.

Damen SW Protectie

De Damen SW protectie wordt standaard gebruikt in de jassen en broeken van Damen Motorkleding en voldoet aan de eisen van EN-1621-2, 2014. Deze protectie norm geldt als standaard voor professionele motorrijders kledij. De uit traagschuim gemaakte protectoren hebben als eigenschap om zich bij lichaamswarmte comfortabel om het lichaam te vormen.

De schouder- ellebogen- en knieprotectoren zijn CE gecertificeerd met de hoogst mogelijke Level (2). De standaard gebruikte rugbescherming valt in level 1 en kan een upgrade krijgen naar level 2. In onze premium jassen is deze level 2 rugprotector standaard.

D-Tex 3-layer Membraan

De door Damen Motorkleding ontwikkelde D-TEX 3-layer is een uitneembare waterdicht membraan opgebouwd uit 3 lagen. Dit betekent dat de membraan is gelamineerd aan beide zijden wat ten goede komt van de duurzaamheid. De D-TEX 3-layer is een ademende waterdichte laag die bovendien erg flexibel is. Zo kunt u op warme dagen de layer uitritsen, waardoor het in combinatie met het openen van eventuele Airvent's extra ventilatie en dus verkoeling biedt.