Terug naar overzicht

Monaco motorjas - leder
Maak een afspraak

Terug naar productpagina

Damen Comfort leer

De producten gemaakt van Damen Comfort leer zijn zeer gebruiksvriendelijk. Dit volnerf type leer is extreem duurzaam en ademend en kan worden gezien als een tweede huid. Perfect te gebruiken voor lange toertochten. Deze leersoort is afgedekt met een beschermlaag waardoor het geen kleurnuances vertoond en intensief gebruikt kan worden. Het leer is hierdoor onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

3M™ Scotchlite™

3M™ Scotchlite™ staat bekend als de pionier in de wetenschap van retroreflectie.

Damen Motorkleding maakt gebruik van 3M™ Scotchlite™ reflectie in de vorm van biezen, 3cm en 5cm, en piping. Door deze reflectie in combinatie met de fluor stoffen voldoet de kleding aan de EN-20471 norm die gebruikt wordt door overheidsdiensten als standaard voor hoge zichtbaarheidskleding voor professioneel gebruik.

Damen Wool Comfort liner

Wol is een goede isolater tegen kou. Door de kleine gekrulde vezels van de wol bevindt zich stilstaande lucht, wat de warmte slecht geleidt en de kou buiten houdt. Ook kan wol veel vocht, tot 40 gewichtsprocenten, uit lucht opnemen zonder zelf vochtig aan te voelen.

De uitneembare Wool comfort liner heeft van nature een hoge elasticiteit, waardoor het altijd naar de oorspronkelijke vorm terugkeert. Hierdoor voelt de voering zacht en comfortabel aan.

 

SAS-TEC Protectie

Het Duitse bedrijf SAS-TEC maakt zeer hoge kwaliteit zacht schuimprotectors met een uitstekende veiligheidsfunctie. Deze visco-elastische protectoren bieden een comfortabel zittende protectie met de hoogst mogelijke veiligheid. De SAS-TEC protectoren die Damen Motorkleding gebruikt zijn met de hoogste norm, Level 2, gecertificeerd.