Terug naar overzicht

Olympus Dynatec motorjas - textiel - 4-seizoenen

Deze uitvoering van type 'Olympus' combineert de beste stoffen tot een professionele 4-seizoenen textiele motorjas. De gele Dynatec stof heeft een water- en vuil-afstotende coating en een bijzonder hoge slijtvastheid. De high-visibility kleur in combinatie met de vele 3 centimeter reflectiebiezen zorgen voor zichtbaarheid bij dag en nacht.

 • Specificaties
  Pasvorm
  Tour
  Maten
  46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62
  Kleuren
  Geel/zwart
  Materiaal
  Schoeller® Dynatec, Invista Cordura 500D®, Doorwaai, Airvent
  Voering
  Damen Comfort Thermo liner (uitneembaar), D-Tex 3-layer Membraan (uitneembaar)
  Protectie
  Damen SW CE level 2 (Schouders en ellebogen), Damen SW CE Level 2 (rug)
  Reflectie
  3M™ Scotchlite™ 3cm
 • Opties Tailor Made
  Maatwerk lengteaanpassing
  € 65,00
  Maatwerk volledig
  € 150,00
  Kleur aanpassing
  € 65,00
  Reflectie: 5cm Scotchlite™ 3M
  € 25,00
  Pashouder mouw
  € 25,00
  Portolus borst
  € 20,00
  Sleutellus borst
  € 10,00
 • Kleuropties
499,95
Maak een afspraak of stel een vraag

Schoeller® Dynatec

Schoeller® Dynatec is een slijtvast materiaal met hoge beschermende eigenschappen en mate van stabiliteit. Het materiaal voldoet aan de zwaarst mogelijke eisen van overheidsdiensten en geeft een aangenaam gevoel en aantrekklijke uitstraling.

Door de hoge vezeldichtheid van het weefsel is de slijtvastheid geoptimaliseerd. De stof is toegepast met een Nanosphere coating waardoor het geen vocht opneemt en bescherming biedt tegen water en vuil.

 

D-Tex 3-layer Membraan

De door Damen Motorkleding ontwikkelde D-TEX 3-layer is een uitneembare waterdicht membraan opgebouwd uit 3 lagen. Dit betekent dat de membraan is gelamineerd aan beide zijden wat ten goede komt van de duurzaamheid. De D-TEX 3-layer is een ademende waterdichte laag die bovendien erg flexibel is. Zo kunt u op warme dagen de layer uitritsen, waardoor het in combinatie met het openen van eventuele Airvent's extra ventilatie en dus verkoeling biedt.

Damen SW Protectie

De Damen SW protectie wordt standaard gebruikt in de jassen en broeken van Damen Motorkleding en voldoet aan de eisen van EN-1621-2, 2014. Deze protectie norm geldt als standaard voor professionele motorrijders kledij. De uit traagschuim gemaakte protectoren hebben als eigenschap om zich bij lichaamswarmte comfortabel om het lichaam te vormen.

De schouder- ellebogen- en knieprotectoren zijn CE gecertificeerd met de hoogst mogelijke Level (2). De standaard gebruikte rugbescherming valt in level 1 en kan een upgrade krijgen naar level 2. In onze premium jassen is deze level 2 rugprotector standaard.

3M™ Scotchlite™

3M™ Scotchlite™ staat bekend als de pionier in de wetenschap van retroreflectie.

Damen Motorkleding maakt gebruik van 3M™ Scotchlite™ reflectie in de vorm van biezen, 3cm en 5cm, en piping. Door deze reflectie in combinatie met de fluor stoffen voldoet de kleding aan de EN-20471 norm die gebruikt wordt door overheidsdiensten als standaard voor hoge zichtbaarheidskleding voor professioneel gebruik.