Terug naar overzicht

San Remo motorjas - leder
Stel een vraag

Terug naar productpagina

Damen Retro leer

Damen Retro leer is een open leersoort, type Anniline. Het heeft als kenmerk dat het oppervlak zacht, soepel en warm aanvoelt. Deze leersoort is niet afgedekt wat het een natuurlijke uitstraling geeft. Het leer krijgt gebruikssporen waardoor de jas of broek echt tot leven komt!

Damen SW Protectie

De Damen SW protectie wordt standaard gebruikt in de jassen en broeken van Damen Motorkleding en voldoet aan de eisen van EN-1621-2, 2014. Deze protectie norm geldt als standaard voor professionele motorrijders kledij. De uit traagschuim gemaakte protectoren hebben als eigenschap om zich bij lichaamswarmte comfortabel om het lichaam te vormen.

De schouder- ellebogen- en knieprotectoren zijn CE gecertificeerd met de hoogst mogelijke Level (2). De standaard gebruikte rugbescherming valt in level 1 en kan een upgrade krijgen naar level 2. In onze premium jassen is deze level 2 rugprotector standaard.

Damen Comfort Thermo liner

 De uitritsbare thermovoering is geschikt voor het gebruik in koude omstandigheden. De thermovezel is gevoerd met een aluminiumlaag, dit geeft een krachtig reflectievermogen. Deze voering houdt lichaamswarmte vast en stoot de koude buitenlucht af.