Back to overview

Imola Confection sizes racing suit

 • Specifications
  Fit
  Race
  Measurements
  46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62
  Colours
  Black/White/Yellow, Black/White/Grey, Black/White/Blue, Black/White/Red
  Material
  Damen Performance leather (cowhide), Safety Stitching
  Protection
  BETAC® CE level 2 (shoulders, elbows, knees), Tempafoam (hips, collarbones, flanks, tailbone, upperarms), Double parts leather (bum, shoulders, lower-arms, knees, shins)
  Lining
  Damen Sport Mesh liner (removable)
 • Options Tailor Made
  Badge / Logo leather, handmade
  € 70,00
  Badge / Logo printed, big
  € 50,00
  Badge / Logo printed, small
  € 25,00
  Hydrobag + straw incl. installation
  € 100,00
 • Color options
899,95
Make an appointment or ask a question

Damen Performance leer

Damen Performance leer wordt gebruikt bij producten die prestaties dienen te leveren. Het volnerf type leer staat bekend om zijn slijtvastheid en duurzaamheid. Dit leertype is afgedekt met een beschermlaag waardoor het geen kleurnuances vertoond en intensief gebruikt kan worden.

Damen Sport Mesh liner

Deze perforatie voering wordt gebruikt in raceoveralls en combi's. In combinatie met geporfeerd leer houdt de Sport Mesh liner je koel in milde tot zeer warme omstandigheden. Het is daarom ideaal te gebruiken in de lente en zomer tijdens intensieve ritten en wedstrijden.

Betac™ protectie

De door het Italiaanse Betac™ geproduceerde protectie is Level 2 gecertificeerd en wordt voornamelijk gebruikt in raceoveralls. Door de uitmuntende dempingswaarde en grootte van protectie zijn deze erg populair bij (professionele) circuitrijders.

Damen Motorkleding gebruikt Betac™ protectie in de schouders, ellebogen en knieën bij raceoveralls en combi's. Zo voldoet de kleding aan de hoogst mogelijke protectie certificering.

Neopreen

Neopreen is een ontwikkeling van DuPont die onder meer ook Kevlar en Nylon uitvond. Het heeft als kenmerk dat het zacht en soepel aanvoelt en wordt vaak toegepast in de duik- en zwemsport door het drijfvermogen en comfort.

Damen Motorkleding gebruikt neopreen bij frictiepunten zoals pols en hals om extra comfort te bieden tijdens lange en intensieve ritten.