DAMEN TRACKDAY 2024

Vrijdag 27 september 2023 @  TT circuit Assen

Circuit-rijden onder professionele begeleiding van instructeurs van Circuitschool.nl. Voor iedereen toegankelijk van rookie tot ervaring circuit-rijder. En let op, want deelnemers in een DAMEN outfit krijgen maar liefst 50 euro terug als cash-back actie. Door alles wat we op die dag organiseren gaan we er On- & Off-track een onvergetelijke dag van maken.

Inschrijven? Zie onderstaande 4 keuzemogelijkheden
Meer info? Neem contact met ons op

De cursusdag bestaat uit 4 sessies theorie en 5 sessies praktijk

INSCHRIJVEN 'CURSUS Niveau 1+'

Minder Snel- 2.10 min t/m 2.25 min

INSCHRIJVEN 'MINDER SNEL'

Snel - 2.00 min t/m 2.15 min

INSCHRIJVEN 'SNEL'

Expert - onder de 2.00 min.

INSCHRIJVEN 'EXPERT'
 

Melvin van der Voort is alsnog de IDM Supersport kampioen!

Tijdens de thuisrace op het TT Circuit Assen was het duel tussen Smits en van der Voort aan het einde van de tweede race tot een spannende ontknoping gekomen. Van der Voort kwam als eerste over de finish maar dat werd voorafgegaan door contact met Smits, die onderuit ging. De stewards gaven de SWPN-coureur vervolgens een straf en lieten hem vier plaatsen zakken in de uitslag van die race.

Het SWPN-team tekende beroep aan tegen de beslissing in Assen bij de DMSB op grond van het feit dat het om een race-incident ging. De hoorzitting met de Duitse motorsportbond vond vandaag (1-11-2023) plaats en het beroep is nu gegrond verklaard. Dat betekent dat Melvin van der Voort zijn verloren punten terugkrijgt en nu dus de nieuwe IDM Supersport kampioen is van 2023.

Jeffrey Buis World Champion SSP300

Namens ons gehele team zijn wij natuurlijk megatrots op "onze Jeff" en feliciteren hem, zijn familie en het volledige MTM Kawasaki team met deze prachtige wereldtitel!

Voor de tweede maal KAMPIOEN in de:

FIM WORLD CHAMPIONSHIP SUPERSPORT 300

Ricardo Brink wint ONK Superbike kampioenschap 2023

Wij feliciteren 'onze' Ricardo als ONK Superbike kampioen 2023! Meer zien van Ricardo klik hier voor zijn Instagram.

Newsflash. De passie die we samen delen

Om de gezamenlijke passie voor motorkleding, motoren en racerij proberen we zoveel mogelijk te delen via onze diverse kanalen. Volg Damen via Facebook, Instagram en Youtube. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar voor verhalen, anekdotes of verder advies. #sharepassion 

Klik op onderstaande button om in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF