Jeffrey Buis World Champion SSP300

Na een matige Superpole startte Jeffrey Buis dit laatste raceweekend van een 19e positie met rivaal Scott Deroue 1 startplek voor hem. Beide rijders konden niet direct meedoen in de kopgroep, mogelijk speelde de spanning hierbij een rol. Scott wist wat er van hem verwacht werd en koos voor de aanval, maar Jeffrey kon hem goed blijven volgen en beide heren reden zelfs  exact de zelfde rondetijd. De crash van Kalinin zorgde nog even voor wat onverwachte spanning, maar zowel Jeffrey en Scott konden de onfortuinlijke coureur ontwijken. In de laatste ronde kon Jeffrey de aansluiting krijgen met P6, direct achter Scott. Jeffrey gebruikte de slipstream en kon Scott inhalen waardoor de 1ste wereldtitel behaald was.

Namens het gehele Damen Motorkleding team zijn wij natuurlijk ook apentrots op onze coureur en feliciteren hem, zijn familie en het volledige MTM Kawasaki Motoport team met deze prachtige wereldtitel! Bekijk de fotocompilatie, klik hier.

DAMEN VOORDEELWEKEN

Hoe meer artikelen hoe meer korting
20 / 30 / 40%!
Maar liefst 4 weken lang een speciale kortingsactie: op je eerste artikel ontvang je 20% korting, op het tweede 30% en op het derde 40% korting. Laat je vrijblijvend informeren door een van onze verkoopadviseurs en profiteer van deze hoge kortingen.

ACTIEVOORWAARDEN
> Geldig van 3 t/m 31 oktober 2020
> Uitsluitend geldig op nieuwe aankopen
> De hoogste korting wordt verrekend op het minst kostbare artikel en de laagste korting op het meest kostbare artikel
> De actie is geldig per persoon 
> Niet te combineren met reeds afgeprijsde artikelen of andere acties
> Voor het vierde (en elk opvolgende) artikel geldt 30% korting
> Voor 'Niet-Damen' artikelen geldt een halvering van de kortingspercentages (m.u.v. Alpinestars Tech-Air artikelen, hiervoor geldt 10% korting)

Maatregelen. Corona-virus

Beste klant,
Ook wij volgen het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet. Via deze weg willen we u graag op de hoogte stellen van een aantal voorzorgsmaatregelen die wij treffen, waarbij de veiligheid en gezondheid van u en onze medewerkers voorop staan. 

Wij volgen te allen tijde de adviezen van het RIVM op. Houd onze kanalen in de gaten voor eventuele updates.
 
Deurklinken, pinautomaten en andere gemeenschappelijke ruimtes in onze winkel worden met regelmaat schoongemaakt.

Medewerkers met griep of verkoudheidsklachten zijn uit voorzorg niet aanwezig.

Heeft u zelf klachten (verkoudheidsklachten, hoest en koorts)? Dan zien wij u graag, nadat u hersteld bent, op een ander moment terug.
 
Wij begroeten u zonder de hand te schudden en we zorgen er voor dat we gepaste afstand (minimaal 1,5 meter) van elkaar bewaren. Onze maatwerk-service is beperkt en kan alleen nog op afspraak, zie onderstaande button om een afspraak in te plannen.

U bent, gezien de genomen maatregelen, nog steeds van harte welkom in onze winkel in Breda. Een kop koffie staat zoals gewoonlijk voor u klaar.
 
Met vriendelijke groet,
Team Damen Motorkleding

Afpraak inplannen

VACATURE. VERKOOP MEDEWERKER DAMEN MOTORKLEDING (M/V)

Wordt jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper, het liefst met ervaring in de branche, die zich thuis voelt in (motor)kleding en affiniteit heeft met motorrijden. Daarnaast werk je mee in de uitvoering van marketing gerelateerde taken en ondersteun je de backoffice. Je bent representatief, servicegericht, klantvriendelijk, je hebt een commerciële instelling en vindt het leuk om in een team te werken en resultaat te boeken.

Dus ben jij een enthousiaste verkoper, ben je geïnteresseerd in motorrijden en motorkleding en hou je van afwisselend en uitdagend werk, dan is dit de perfecte baan voor jou.

DOWNLOAD DE VACATURE

Newsflash. De passie die we samen delen

Om de gezamenlijke passie voor motorkleding, motoren en racerij proberen we zoveel mogelijk te delen via onze diverse kanalen. Volg Damen via Facebook, Instagram en Youtube. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar voor verhalen, anekdotes of verder advies. #sharepassion 

Klik op onderstaande button om in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF