ZOMERACTIE in de maand juli 2024

T/m 31 juli is deze actie van kracht en zijn er diverse jassen, broeken en accessoires afgeprijsd.

Vraag eventueel vooraf naar de beschikbare voorraad.

Klik hier om naar de product-pagina te gaan.

 

Ricardo weer op het podium

Ricardo Brink was op zaterdag succesvol in de Pro Super Stock klasse. Met als gevolg een mooie tweede plaats in de eerste race. De tweede race op zondag verliep wat lastiger en daardoor miste Ricardo net het podium en werd vierde. In de totaal stand staat Ricardo voorlopig op een mooie tweede plaats.

Volgende IDM event staat gepland in Tsjechië op 22 en 23 juni op het Autodrom Circuit in Most.

Jeffrey op podium in Oschersleben

Jeffrey Buis heeft een perfect weekend in Oschersleben afgesloten met een dubbele zege. Beide wedstrijden was hij in gevecht met zijn teamgenoten en dat leverde ook in de tweede wedstrijd een mooie race op. Jeffrey pakte hiermee een dubbele overwinning in het IDM Supersport 300 samen met Team Freudenberg.

Volgende IDM event staat gepland in Tsjechië op 22 en 23 juni op het Autodrom Circuit in Most.

Glenn wint in Assen!

Zondag 15.15 uur……… start van race 2 in de SS600 klasse. Na een prachtige 4e plaats op zaterdag wordt het, door de half droge omstandigheden, een bizarre race voor Glenn.Alle coureurs stonden op slicks en een snel verspreidende regenbui zorgde voor een massale bandenwissel. Vervolgens kon de Glenn de snelheid goed vinden en zich door het veld van rijders knokken. Met nog 4 ronden te rijden kwam Glenn als 4e over de finish en was een podium in zicht. Van Straalen bleef foutloos en kwam voor het eerst in zijn carrière als winnaar over de finish! Een droom die uitkomt voor de het PATA Yamaha  Ten Kate Team en alle sponsoren.

Glenn: "Om hier te winnen in Assen is als een droom die uitkomt. In de natte omstandigheden voelde ik me erg sterk en had een geweldig ritme. Beetje bij beetje kon ik het gat naar de mannen voor me dichten en uiteindelijk lukte het me om als eerste over de finish te komen. Ik ben zo dankbaar voor de steun van het team en iedereen om mij heen. Mijn droom uitgekomen!"

Prijswinnaar Mail & Win

Tijdens de Mail & Win actie in Motoplus (editie MP4) konden lezers regeren en kans maken op een nieuwe telg in de DAMEN Motorkleding collectie, het Macau Camouflage jack. Met deze actie heeft Damen Motorkleding een nieuw record weten te vestigen. Het record aantal reacties stond op 1370 en uiteindelijk hebben 1373 lezers gereageerd, waarbij Wiljan Poppe de gelukkige was en zaterdag 23 maart zijn jas in Breda heeft opgehaald.

Reactie van Wiljan Poppe:
"Hartelijk dank voor de Macau jas. Ik ben erg professioneel en goed geholpen en ben blij met de nieuwe aanwinst. Het passen was eigenlijk zo geregeld. Damen kende ik eigenlijk alleen van leren pakken, maar ik heb gezien dat jullie veel meer moois hebben. Voor de toekomst houd ik Damen zeker in gedachten mocht ik weer eens motorkleding nodig hebben. Met name de kennis en de hulp vind ik persoonlijk echt een groot pluspunt."

Newsflash. De passie die we samen delen

Om de gezamenlijke passie voor motorkleding, motoren en racerij proberen we zoveel mogelijk te delen via onze diverse kanalen. Volg Damen via Facebook, Instagram en Youtube. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar voor verhalen, anekdotes of verder advies. #sharepassion 

Klik op onderstaande button om in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF