Tijd voor de traditionele Fabriekverkoop !!

HELAAS!

TOT NADER ORDER UITGESTELD...

Laat je e-mail adres achter en ontvang een bericht wanneer de fabrieksverkoop van start gaat:
inschrijven e-mail klik hier
 

Dit jaar een 8 daagse uitverkoop, dus extra lang de kans op voordeel tot wel 70% korting! Van 19 december tot 30 december stuntprijzen voor alle voorraad artikelen.

Voor de Tourrijders/All-round rijders zijn textiel jassen en broeken, maar ook laarzen, handschoenen en helmen afgeprijsd. Voor de sportieve dames en heren een groot aantal raceoveralls, sporthandschoenen en racelaarzen messcherp geprijsd.

Zodra de nieuwe data voor deze actie bekend zijn communiceren wij dit direct!

Graag tot dan!

Sportieve rijders opgelet !

De jaarlijkse RACE-ACTIE is weer van start gegaan. Tot 1 maart 2021 worden er flinke kortingen geven op de raceoveralls. Eventueel op maat en in de gewenste kleuren gemaakt. In combinatie met de aankoop van een raceoverall uit de actie wordt ook op de handschoenen, laarzen en onderkleding wordt een aantrekkelijke korting gegeven. Maak kennis met het Alpinestars Tech-Air Race Vest en krijg bij aanschaf de eerste servicebeurt t.w.v. € 99,95 van ons cadeau.

Wij adviseren je graag in onze winkel in Breda.

Klik HIER voor het overzicht van deze actie.

Klik HIER voor ons gehele race assortiment.

Jeffrey Buis World Champion SSP300

Na een matige Superpole startte Jeffrey Buis dit laatste raceweekend van een 19e positie met rivaal Scott Deroue 1 startplek voor hem. Beide rijders konden niet direct meedoen in de kopgroep, mogelijk speelde de spanning hierbij een rol. Scott wist wat er van hem verwacht werd en koos voor de aanval, maar Jeffrey kon hem goed blijven volgen en beide heren reden zelfs  exact de zelfde rondetijd. De crash van Kalinin zorgde nog even voor wat onverwachte spanning, maar zowel Jeffrey en Scott konden de onfortuinlijke coureur ontwijken. In de laatste ronde kon Jeffrey de aansluiting krijgen met P6, direct achter Scott. Jeffrey gebruikte de slipstream en kon Scott inhalen waardoor de 1ste wereldtitel behaald was.

Namens het gehele Damen Motorkleding team zijn wij natuurlijk ook apentrots op onze coureur en feliciteren hem, zijn familie en het volledige MTM Kawasaki Motoport team met deze prachtige wereldtitel! Bekijk de fotocompilatie, klik hier.

Maatregelen. Corona-virus

update: 15-12-2020

Beste klant,

Via dit bericht willen wij je op de hoogte brengen van de actuele covid-maatregelen die bij ons van toepassing zijn. Gelukkig kunnen wij je, hetzij met beperkingen, van dienst blijven zijn in de komende weken.

T/m 19 januari is de winkel uitsluitend geopend voor reparaties en onderhoud. Wij zouden het op prijs stellen als je vooraf een afspraak maakt. Telefonisch via 076-5423000 of per e-mail: info@damenmotorkleding.nl. De dagen waarop wij geopend en gesloten zijn kun je vinden op onze contact-pagina (klik hier).

De "8-daagse Fabrieksverkoop" is tot nader order uitgesteld. Zodra de nieuwe data hiervoor bekend zijn communiceren wij deze direct via onze digitale kanalen.

Digitaal shoppen en artikelen thuis ontvangen? Mail de gewenste artikelen naar info@damenmotorkleding.nl of neem telefonisch contact op. Wij zullen het kosteloos naar je opsturen.

Als je vragen hebt neem dan gerust contact met ons op  (info@damenmotorkleding.nl of 076-5423000).

Met vriendelijke groeten,
Team Damen Motorkleding

VACATURE. VERKOOP MEDEWERKER DAMEN MOTORKLEDING (M/V)

Wordt jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper, het liefst met ervaring in de branche, die zich thuis voelt in (motor)kleding en affiniteit heeft met motorrijden. Daarnaast werk je mee in de uitvoering van marketing gerelateerde taken en ondersteun je de backoffice. Je bent representatief, servicegericht, klantvriendelijk, je hebt een commerciële instelling en vindt het leuk om in een team te werken en resultaat te boeken.

Dus ben jij een enthousiaste verkoper, ben je geïnteresseerd in motorrijden en motorkleding en hou je van afwisselend en uitdagend werk, dan is dit de perfecte baan voor jou.

DOWNLOAD DE VACATURE

Newsflash. De passie die we samen delen

Om de gezamenlijke passie voor motorkleding, motoren en racerij proberen we zoveel mogelijk te delen via onze diverse kanalen. Volg Damen via Facebook, Instagram en Youtube. Uiteraard zijn wij altijd bereikbaar voor verhalen, anekdotes of verder advies. #sharepassion 

Klik op onderstaande button om in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF