Zorg voor uw materiaal. Uw motorkleding is altijd in goede handen bij onze reparatie en onderhoud

In ons atelier in Breda zorgen wij voor uw motorkleding. Is uw motorkleding stuk, is er behoefte aan onderhoud of een schoonmaakbeurt, wij lossen het graag voor u op. We nemen de zorg voor uw motorkleding uit handen en behandelen de kleding naar uw wensen.

Reparatie

Bent u er niet zonder kleerscheuren vanaf gekomen? Damen helpt u graag. Voor reparatie van motorkleding van alle merken bent u bij ons welkom. We sporen de problemen op en vinden de beste oplossing om uw motorkleding te herstellen naar optimale staat. Zodat u weer veilig kunt rijden.

Reparatieprijzen indicator klik hier en download de PDF

Onderhoud

Onderhoud aan uw motorkleding is van belang om veilig te kunnen blijven motorrijden. Ook kan het beschadigingen voorkomen. Damen biedt verschillende verzorgende en reinigende producten aan om de motorkleding te behandelen. Onderhoud is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de kleding in optimale staat blijft en het zijn beschermde en waterdichte eigenschappen behoudt. 

Wassen

Om lang plezier te hebben van uw motorkleding moet het op een bepaalde manier gewassen worden. Damen biedt een schoonmaakservice exclusief voor lederen motorkleding voor een optimale bescherming van het materiaal en behoud van pasvorm. Hierbij wordt het exterieur grondig gereinigd, leder wordt gevoed met een speciale conditioner. Textiele motorkleding kunt u met Techwash (speciaal wasmiddel voor technische waterdichte stoffen) in het wasmachine wassen.

Tarieven reparatie en onderhoud

Voor de reparatie van verschillende materialen en onderdelen rekenen wij verschillende algemene tarieven. Afhankelijk van uw wensen en de conditie van de motorkleding zal er voor u persoonlijk worden bepaald wat de kosten zijn. Voor het schoonmaken van uw lederen jack, lederen broek en raceoverall zijn er vastgestelde tarieven: jack of broek € 60,-, raceoverall(combi) € 100,-. Het is dus niet mogelijk textiele kledingstukken bij ons te laten reinigen. Mochten er tijdens het schoonmaken van uw motorkleding beschadigingen ontdekt worden, wordt er met u in overleg gekeken of u het meteen wilt laten repareren. 

Vragen? Neem contact met ons op

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meteen een afspraak maken? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Contact