#teamdamen

Let's meet

THE RIDERS WE SUPPORT

JEFFREY BUIS

Sinds 2012 is de kersverse wereldkampioen WorldSSP 300 ambassadeur voor Damen Motorkleding. Gestart in de NSF Cup, waarna vrij snel de overstap volgde naar de grote circuits. Met als gevolg na twee jaar WorldSSP 300 de eerste wereldtitel.

Ook in 2021 staat Jeffrey in Damen Motorkleding aan de start. Dit jaar wel met start-nummer 1 !!

Rob Hartog

Wie de naam Hartog hoort denkt direct terug naar 1977, maar Rob Hartog (wel familie van...) maakte zijn debuut in 2011 in de Talent Cup. Al snel was duidelijk dat de SuperSport klasse zijn voorkeur heeft met als hoogte punt winnaar van de FIM Europe Supersport Klasse in 2018. In 2020 maakte Rob een uitstapje naar de BSB, hetgeen niet erg succesvol is geweest. Gelukkig zien wij Rob in 2021 weer in de IDM Supersport 600 voorzien van een Damen Tech-Air race overall. 

Pepijn Bijsterbosch

De start van de race carriere van Pepijn Bijsterbosch begon met een wildcard voor de Dutch TT en al snel volgde de overstap naar SuperSport klasse in het IDM met als beste eindklassering een 3e plaats in 2019. Ook in 2021 zal Pepijn weer in Damen Tech-Air race overall in actie te zien zijn in de IDM Superbike 1000. Dit jaar bij EGSAlpha Racing-Van Zon BMW team.

Ricardo Brink

In 2018 maakte Ricardo Brink zijn debuut in de IDM Superbike klasse. Ricardo wist in drie jaar bij het SWPN team veel progressie te boeken en kiest in 2021 voor twee nieuwe uitdagingen. In het IDC rijdt Ricardo in de Superbike 1000 klassen uitkomend voor het RR SOCIA RACING team en bij het Duitse BCC Racing Team komt Ricardo uit in de IDM Superbike 1000 klasse. Dat betekend een overstap van Yamaha naar BMW, maar Ricardo blijft in 2021 Damen Motorkleding trouw in een Tech-Air race overall. Link: BCC Racing info nnb  

Jasper Iwema

Jasper Iwema keert dit jaar terug als coureur in de MotoGP paddock. De voormalig Moto3 en Moto2 coureur en huidig WK IJsspeedway coureur zal dit jaar uitkomen in de FIM Enel MotoE World Cup. De Drent heeft hiervoor een contract getekend bij het Spaanse Pons Racing team, waar hij teamgenoot wordt van de Spaanse Jordi Torres. Jasper blijft Damen Motorkleding trouw en hij is ook voorzien van een Tech-air Race overall..

 

Mieke Abbink

Vanaf 2017 rijdt Mieke Abbink in de Yamaha R3 Cup. In 2018 maakte zij de overstap naar de IDM Supersport 300 waar zij nog steeds actief in is. Voor 2021 is een TOP 15 eindklassering het ultieme doel. Alle actieve race jaren rijdt Mieke al in een Damen Race overall en de laatste jaren in een Tech-air race pak.

Julian Puffe

Julian Puffe is ook voor 2021 weer een serieuze kanshebber voor de IDM titel in de Superbike klasse. Voor dit jaar heeft Julian de Honda Fireblade ingeruild voor een BMW S 1000RR en heeft hij wederom gekozen voor de Damen Tech-Air race overall !!

The Teams we support

Molenaar NSF CUP

'Het Molenaar NSF 100 Championship biedt jongens en meisjes van tussen 9 en 13 jaar de kans om op een laagdrempelige, professionele manier te motorracen. Onder begeleiding van een KNMV trainer wordt er aandacht besteed aan alle facetten van de motorsport: van techniek tot voeding en van conditie tot mentale kracht. En dat alles in een gezellige sfeer waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en waar discipline belangrijk is. Damen Motorkleding is al sinds 2008 partner van de NSF 100 Cup en levert voor alle coureurs raceoveralls, laarzen en handschoenen

RT Motorsports

Damen Motorkleding is al sinds 2011 kleding leverancier voor het RT Motorsports team van Rob Vennegoor. In 2020 o.a. met 4 rijders in de IDM 300 klasse en in 2021 zal het RT Motorsports by SKM Kawasaki team in de IDM versterkt worden met Rob Hartog in de Supersport 600 klasse.

Yamaha R3 bLu cRu European Cup

Damen Motorkleding zal in 2021 het Yamaha R3 bLU cRU Racing Team, uitkomend in het IDM, met 10 jonge talenten uit de Benelux ondersteunen met race kleding. De eerste rijders zijn inmiddels bekend: Jef van Calster, Mia Rusthen, Oliver Svendsen en Luuk de Ruiter.

 

Moto-Racingschool

Moto-Racingschool verzorgt circuit trainingen op het hoogte niveau. Goed opgeleide instructeurs leren je veilig en snel op een circuit te rijden. De training vinden plaats op zeven verschillende professionele circuits in Europa. Voor de trainingen wordt gebruik gemaakt van BMW 1000RR motoren en alle instructeurs rijden in Damen Tech-Air motorkleding.

Motorsportschool Zolder

Motorsportschool Zolder is al geruime tijd partner van Damen Motorkleding. Alle instructeurs en voorrijders rijden in Damen Race overalls en deelnemers van de motorsportschool kunnen met regelmaat gebruikmaken van aanbiedingen bij Damen Motorkleding.

Circuitschool.nl

Circuitschool.nl organiseert circuitdagen voor alle motorrijders, van beginner tot vergevorderd! Deze zijn over het gehele jaar op verschillende circuits. De Circuitschool is bekend van circuits zoals Zolder in België en het TT Circuit in Assen staat uiteraard in de kalender. Damen Motorkleding is partner van de Circuitschool en alle instructeurs rijden de cursussen in Damen Race overalls.