Iedereen is uniek. Bij Damen kunnen wij alle motorkleding speciaal voor u op maat maken.

Iedere motorrijder is anders, daarom bieden wij tailor-made service aan om de kleding op maat aan te laten meten. Dit doen we door de motorkleding perfect aan te laten sluiten bij uw lichaamsmaten en eventuele specifieke ideeën en wensen. Wij werken uitsluitend met hoog genormeerde stoffen en leder. Het is kwaliteit waar u op kunt vertrouwen en zo kunt u met optimaal comfort motorrijden.

Dus niet getreurd wanneer er geen standaard maat is die je goed past. Er zijn toch manieren om aan een goed zittende motorjas/motorbroek of pak te komen, namelijk door het op maat te produceren van motorkleding. 

Wist u dat het ook mogelijk is om door ons een helm op maat aan te passen?

Ontdek de verschillende maatwerk/tailor-made mogelijkheden die wij bieden...

Maatwerk door middel van lengteaanpassingen

Er kan bij deze maatwerk-oplossing gekeken worden naar het aanpassen bij de armlengte, beenlengte en torso-lengte. Bij de arm- en beenlengte wordt daarbij ook een verdeling van het bovenste en onderste gedeelte specifiek opgemeten. Deze toeslag kost € 65,-.

Deze service is mogelijk bij alle tour-motorkleding, zowel leder als textiel. Er wordt altijd een nieuw artikel geproduceerd.

Maatwerk door middel van lengte- en omvangaanpassingen

Niet alleen problemen in de lengtes worden ingemeten, maar ook die in de omvang. Denk bij een jas bijvoorbeeld aan de borstomvang, buikomvang en armomvang. Op diverse plaatsen wordt ieder detail in de pasvorm van een kledingstuk aangemeten in combinatie met het nemen van lichaamsmaten. Deze toeslag bedraagt € 150,-.

Deze service is mogelijk bij alle tour-motorkleding, zowel leder als textiel. Er wordt altijd een nieuw artikel geproduceerd.

Maatwerk voor helmen: SHOEI

Een helm werkelijk perfect laten passen op je hoofd; dit is mogelijk door het SHOEI PERSONAL FITTING SYSTEM. Deze service is mogelijk voor alle type SHOEI helmen uit het reguliere assortiment zowel nieuw als gebruikt. Het duurt plusminus 40 minuten om deze service uit te voeren en kost slechts € 60,-. 

Klik hier voor meer informatie over deze service

Kwaliteit om op te vertrouwen

Veiligheid staat voorop. Om veiligheid te ervaren op elke snelheid levert Damen hoogwaardig maatwerk. Gebruik makend van de beste kwaliteit leer en effectieve stikmethodes ontwikkelen we motorkleding met een dynamisch design. De motorkleding zit de snelheid niet in de weg maar de veiligheid blijft gewaarborgd. 

Comfort om mee te rijden

Iedere motorrijder is uniek. Daarom maken we met onze tailor made service motorkleding voor u persoonlijk. We passen de motorkleding naar uw wensen aan zodat uw idee van comfortabel motorrijden werkelijkheid wordt. Door het gebruik van hoog genormeerde stoffen, leder, reflectie en protectie kunt u veilig en comfortabel op pad. 

Maatwerk om van te genieten

Iedereen is anders. Daarom biedt de tailor made service van Damen u de mogelijkheid om motorkleding speciaal voor u op maat te laten maken. Na zorgvuldig meten van de lichaamsmaten wordt er perfect passende motorkleding gerealiseerd om veilig en comfortabel te rijden.

Maak een afspraak voor persoonlijke tailor made motorkleding

Ook voor speciale wensen, materiaalvoorkeuren of unieke reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht. Laat het ons weten via het contactformulier en maak direct een afspraak voor advies op maat. Wij helpen u graag.

Reparatie & onderhoud

Zorg voor uw materiaal. In ons atelier in Breda is uw motorkleding in goede handen. Wij zorgen ervoor dat u zonder kleerscheuren weer op weg kan. Niet alleen eigen merk, maar ook niet-Damen motorjassen, motorbroeken en raceoveralls repareren of vermaken wij.

Meer