.

25 en 26 Mei. DAMEN DAGEN

Dit jaar vieren wij ons 60-jarig bestaan. Tijdens de DAMEN DAGEN presenteren wij onze collectie met nieuwe aanvullingen, zijn er diverse jubileum aanbiedingen zijn en verwelkomen we een aantal van onze partners, waaronder MRP Race Tuning, Noizezz gehoorbescherming, Shoei Personal Fitting, en TECH-AIR airbagsystemen.

Dus kom gezellig langs voor deskundig advies en wij verwelkom u van harte met een bakje koffie met een typisch Brabants worstenbroodje of een broodje hamburger!

Zaterdag 25 mei van 09:00u. tot 17:00u. & Zondag 26 mei van 10:00u. tot 16:00u.

Lees hieronder over de specifieke acties/deals die we voor deze dagen in petto hebben

Volledige DAMEN collectie 15% korting!

Ja! Je leest het goed;

maar liefst vijftien procent korting op alle reguliere DAMEN artikelen.

Specialisten in gehoorscherming. Noizezz

ACTIE:

Maatwerk oordoppen direct aangemeten tijdens de DAMEN DAGEN € 109,95 in plaats van € 124,-.

Of:

50% korting op maatwerk gehoorbescherming bij besteding tijdens de DAMEN DAGEN vanaf een bedrag van € 500,-.

Tech-Air Specialist. Sinds 2018

ACTIE:

Op alle voorradige Tech-Air systemen 10% korting; Tech-Air 3, Tech-Air 5, Tech-Air 7x, Tech-Air 10, Tech-Air Race, Tech-Air Offroad

Of:

Bij aankoop van een airbagsysteem (zonder korting) kun je aanspraak maken op 30% korting bij de aankoop van een nieuw DAMEN race-pak of tour-jas/broek.

Sowieso hebben we GRATIS de Tech-Air 5 demo-kit beschikbaar voor een tech-air-ervaring.

10% Korting op helmen en laarzen

Op de volgende accessoires geldt 10% korting

SHOEI - NEOTEC 3

ALPINESTARS - SUPERTECH-R & WEB GTX & AIRTECH GTX

DAYTONA - ROAD STAR

 

 

 

PARTNERS. DAMEN DAGEN

 

Wij verwelkomen MRP en NOIZEZZ als partners deze dagen

En wij zijn er, naast onze kleding en accessoires, ook voor SHOEI (personal fitting) en Tech-Air Airbagsystemen.

NOIZEZZ

"Mensen beschermen tegen gehoorbeschadiging en optimaal laten genieten van geluid" dat is waar NOIZEZZ voor staat.

En zij geloven dat iedereen het recht heeft om zich comfortabel en in controle te voelen in hun auditieve omgeving. En dat zonder dat er compromissen worden gesloten op het gebied van kwaliteit, veiligheid of comfort.

Link naar de website van NOIZEZZ klik hier

MRP Racing Parts

MRP Racing is ontstaan uit het succes van ons IDM Superbike BMW raceteam. We hebben meerdere IDM Superbike-kampioenschappen gewonnen en zijn in 2021 ook 2e geworden in het FIM Endurance Wereldkampioenschap.

De eerste stappen van MRP Racing werden al in 1993 gezet en sindsdien heeft MRP zich ontwikkeld tot een Europees en Duits kampioenschapswinnend racetuningbedrijf. De werkplaats en en magazijn bevinden zich in Zonhoven, België

Als u uw race-onderdelen bij hun koopt, weet u dat u de allernieuwste producten, expertise, service en tuning van de voorkant van de grid krijgt!

Meer informatie op hun website klik hier

SHOEI PREMIUM HELMETS

De naam Shoei is al lang synoniem met "premium" op de markt voor motorhelmen. De evolutie en productie van de SHOEI helmlijn van wereldklasse is een nauwgezet proces dat de allernieuwste technologie combineert met feedback van consumenten, moderne testpraktijken, geavanceerde materialen en 60 jaar ervaring in het bouwen van helmen. Wil je ook een SHOEI helm met de perfecte pasvorm? Kom dan bij ons langs en maak kennis met "Personal Fitting".

DAMEN = AUTHORISED TECH-AIR SERVICE CENTRE

Sinds 2018 is DAMEN Motorkleding een SERVICE CENTER voor alle Tech-Air Airbagsystemen. Stel je vragen over de airbagsystemen aan een Tech-Air Specialist en ontdek wat dit voor je kan betekenen.

Ervaar hoe groot het dekkingsgebied is van een Tech-Air 5 systeem; neem je eigen motorjas mee zodat je gelijk kunt proberen of de airbag er onder past...

Tech-Air 3  /  Tech-Air 5  /  Tech-Air 7x  /  Tech-Air 10  /  Tech-Air RACE  /  Tech-Air Offroad

Contactformulier

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u direct een afspraak maken voor advies op maat? Neem contact met ons op! Laat het ons weten via het contactformulier, bel of mail. Wij helpen u graag verder.
 

Telefoon:   +31 (0)76 5423000
E-mail:        info@damenmotorkleding.nl

 

INSCHRIJVEN op onze NIEUWSBRIEF

Contactformulier