#teamdamen

Let's meet

Ricardo Brink

In 2018 maakte Ricardo Brink zijn debuut in de IDM Superbike klasse. Ricardo wist in drie jaar bij het SWPN team veel progressie te boeken en kiest in 2021 voor twee nieuwe uitdagingen. In het IDC rijdt Ricardo in de Superbike 1000 klassen uitkomend voor het RR SOCIA RACING team en bij het Duitse BCC Racing Team komt Ricardo uit in de IDM Superbike 1000 klasse. Dat betekend een overstap van Yamaha naar BMW, maar Ricardo blijft in 2021 Damen Motorkleding trouw in een Tech-Air race overall. Link: BCC Racing info nnb  

Jasper Iwema

Jasper Iwema keert dit jaar terug als coureur in de MotoGP paddock. De voormalig Moto3 en Moto2 coureur en huidig WK IJsspeedway coureur zal dit jaar uitkomen in de FIM Enel MotoE World Cup. De Drent heeft hiervoor een contract getekend bij het Spaanse Pons Racing team, waar hij teamgenoot wordt van de Spaanse Jordi Torres. Jasper blijft Damen Motorkleding trouw en hij is ook voorzien van een Tech-air Race overall..

 

RT Motorsports

Damen Motorkleding is al sinds 2011 kleding leverancier voor het RT Motorsports team van Rob Vennegoor. In 2020 o.a. met 4 rijders in de IDM 300 klasse en in 2021 zal het RT Motorsports by SKM Kawasaki team in de IDM versterkt worden met Rob Hartog in de Supersport 600 klasse.

Molenaar NSF CUP

'Het Molenaar NSF 100 Championship biedt jongens en meisjes van tussen 9 en 13 jaar de kans om op een laagdrempelige, professionele manier te motorracen. Onder begeleiding van een KNMV trainer wordt er aandacht besteed aan alle facetten van de motorsport: van techniek tot voeding en van conditie tot mentale kracht. En dat alles in een gezellige sfeer waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en waar discipline belangrijk is. Damen Motorkleding is al sinds 2008 partner van de NSF 100 Cup en levert voor alle coureurs raceoveralls, laarzen en handschoenen

Yamaha R3 bLu cRu European Cup

Damen Motorkleding zal in 2021 het Yamaha R3 bLU cRU Racing Team, uitkomend in het IDM, met 10 jonge talenten uit de Benelux ondersteunen met race kleding. De eerste rijders zijn inmiddels bekend: Jef van Calster, Mia Rusthen, Oliver Svendsen en Luuk de Ruiter.

JEFFREY BUIS

Sinds 2012 is de kersverse wereldkampioen WorldSSP 300 ambassadeur voor Damen Motorkleding. Gestart in de NSF Cup, waarna vrij snel de overstap volgde naar de grote circuits. Met als gevolg na twee jaar WorldSSP 300 de eerste wereldtitel.

Ook in 2021 staat Jeffrey in Damen Motorkleding aan de start. Dit jaar wel met start-nummer 1 !!