Overige Diensten

Tonen

Veiligheid voorop. Ook bij professionals van groot belang.

Damen levert vol trots de motorkleding voor diverse professionele diensten in Nederland en België. Door de jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het leveren van totaalpakketten aan diensten. Met onze tailor made service maken we alles op maat zodat u ook tijdens de werkuren comfortabel en vol vertrouwen de weg op kan.
Graag bieden wij u hierover advies op maat en de gelegenheid om nader kennis te maken met ons en onze producten.

Onderstaand vindt u een aantal referenties.

HANDHAVING BOA

Diverse gemeenten hebben een deel van hun team-handhaving op speciaal geprepareerde motoren rijden. Deze BOA's (Buitengewoon OpsporingsAmbtenaren) sporen bepaalde strafbare feiten op en vullen zo de politiediensten aan bij het handhaven van de openbare orde en veiligheid.

Wij mogen diverse gemeenten hierin voorzien van zomer- en winter- motorkleding en de benodigde accessoires. Deze rijden in de gemeenten Amsterdam + Rotterdam + Capelle aan den Ijssel + Heerlen + Kerkrade en Breda.

KNMV (KGI & VRO)

Damen Motorkleding werkt op vele vlakken nauw samen met de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. Zo rijden de KNMV officials, KGI en VRO rij-instructeurs in kleding van Damen. Zo werken wij mee aan een veilig verkeer nederland in het belang van motorrijders.

ROPARUN

Aalle motorrijders die deelnemen aan de ROPARUN hebben een motorjas aangemeten gekregen. 

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

De DELANO 2 jas is hiervoor customized naar de wensen en behoefte van de motorrijders. Uiteraard geheel in de huisstijl gegoten inclusief zichtbaarheid door middel van reflectiebiezen en high-visibilty kleuren geel en oranje.

BMST - Belgische Motor Signaalgevers Team

Het Belgisch Motor Signaalgevers Team vzw – kortweg BMSTeam is een groep vrijwillige mobiele seingevers die evenementen, in heel België, in goede banen leidt. Elk evenement op de openbare weg wordt door ons veilig ondersteund.
Ervaren opgeleide motorrijders loodsen uw deelnemers vlot, veilig en professioneel door het verkeer.
De motorbegeleiders doen dit vanuit hun passie voor het motorrijden en het plezier om als vrijwilliger een bijdrage te leveren aan het veilig verloop van uw evenement.

Drive for Life

De stichting heeft als doel om onzichtbare jongeren, die niet volledig kunnen meedoen in de maatschappij, te helpen door hen een unieke ervaring te laten beleven. Hierdoor kunnen ze al hun zorgen even vergeten en onbezorgd kind zijn. Ze organiseren unieke uitjes en zorgen ervoor dat de kinderen in een bijzondere auto worden vervoerd. De motorrijders rijden met een DAMEN OLYMPUS jas in Verkeersregelaarsuitvoering en een OLYMPUS vier-seizoenen-motorbroek.

Contactformulier

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u direct een afspraak maken voor advies op maat? Neem contact met ons op! Laat het ons weten via het contactformulier, bel of mail. Wij helpen u graag verder.
 

Telefoon:   +31 (0)76 5423000
E-mail:        info@damenmotorkleding.nl

 

INSCHRIJVEN op onze NIEUWSBRIEF

Contactformulier