Overige Diensten

Tonen

Veiligheid voorop. Ook bij professionals van groot belang.

Damen levert vol trots de motorkleding voor diverse professionele diensten in Nederland en België. Door de jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het leveren van totaalpakketten aan diensten. Met onze tailor made service maken we alles op maat zodat u ook tijdens de werkuren comfortabel en vol vertrouwen de weg op kan.
Graag bieden wij u hierover advies op maat en de gelegenheid om nader kennis te maken met ons en onze producten.

Onderstaand vindt u een aantal referenties.

KNMV (KGI & VRO)

Damen Motorkleding werkt op vele vlakken nauw samen met de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging. Zo rijden de KNMV officials, KGI en VRO rij-instructeurs in kleding van Damen. Zo werken wij mee aan een veilig verkeer nederland in het belang van motorrijders.

ROPARUN

In 2019 hebben alle motorrijders die deelnemen aan de ROPARUN een motorjas aangemeten gekregen. 

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.

De DELANO 2 jas is hiervoor customized naar de wensen en behoefte van de motorrijders. Uiteraard geheel in de huisstijl gegoten inclusief zichtbaarheid door middel van reflectiebiezen en high-visibilty kleuren geel en oranje.

HANDHAVING BOA

Diverse gemeenten hebben een deel van hun team-handhaving op speciaal geprepareerde motoren rijden. Deze BOA's (Buitengewoon OpsporingsAmbtenaren) sporen bepaalde strafbare feiten op en vullen zo de politiediensten aan bij het handhaven van de openbare orde en veiligheid.

Wij mogen diverse gemeenten hierin voorzien van zomer- en winter- motorkleding en de benodigde accessoires. Deze rijden in de gemeenten Amsterdam + Rotterdam + Heerlen + Kerkrade en Breda.

Contactformulier

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u direct een afspraak maken voor advies op maat? Neem contact met ons op! Laat het ons weten via het contactformulier, bel of mail. Wij helpen u graag verder.
 

Telefoon:   +31 (0)76 5423000
E-mail:        info@damenmotorkleding.nl

 

INSCHRIJVEN op onze NIEUWSBRIEF

Contactformulier