Terug naar overzicht

Stingray

Deze sport-/race-handschoenen hebben een opvallend design door de opdruk/print en dit type is in diverse kleurencombinaties leverbaar. Het paneel met PU-knokkelprotector is als tweede laag op de handschoen geplaatst, zodat de bescherming heel comfortabel op de bovenhand 'rust'.

 • Specificaties
  Pasvorm
  Race
  Maten
  7 / XS, 8 / S, 9 / M, 10 / L, 11 / XL, 12 / 2XL, 13 / 3XL
  Kleuren
  Zwart/Wit, Zwart/Wit/Rood, Zwart/Wit/Groen, Blauw/Wit/Rood, Zwart/Wit/Geel
  Materiaal
  Rundleer, Kangoeroeleer
  Protectie
  KNOX® SPS (Scaphoid Protection System), TPU parts (vingers), TPU knokkelbescherming, TPU polsbescherming
 • Opties Tailor Made
  Maatwerk niet mogelijk
  € 0,00
 • Kleuropties
179,95
Maak een afspraak of stel een vraag

Damen Kangoeroeleer

Kangoeroeleer wordt door Damen Motorkleding gebruikt in de binnenzijde van sporthandschoenen. Kangoeroeleer is dun en rekbaar waardoor het comfortabel aanvoelt.

Dit materiaal is een sterke lichtgewicht leder afkomsting van de huid van de kangoeroe. Door de uitermate sterke trekkracht van dit type leer biedt een stuk Kangoeroeleer een hogere slijtwaarden dan rundleer. Hierdoor kan een dun stuk kangoeroeleer hoge protectie bieden.

KNOX® SPS

De scafoïd blessure (middenhandsbeentje) is de meest voorkomende blessure tijdens een val die wordt veroorzaakt door het grijpeffect wanneer de palm van de hand het asfalt raakt en omklapt. Doormiddel van het door KNOX gepatenteerde SPS Scaphoid Protection System wordt deze vervelende blessure voorkomen.  Het systeem werkt door het bevestigen van 2 plastic delen op de palm van de handschoen. Deze kunststof onderdelen fungeren als een slider, waardoor het grijpeffect wordt geëlimineerd en de scafoïd verwondingen veelal voorkomt.