Terug naar overzicht

Damen Tech-Air Compatible Raceoverall Confectiemaat

In nauwe samenwerking met Alpinestars is het Damen Tech-Air Compatible Raceoverall tot stand gekomen. De raceoverall is voorbereidt op het Tech-Air Race Vest. Personaliseer jouw confectiemaat raceoverall d.m.v. kleuren en badges. Optioneel is de tailormade maatwerk-service voor een perfecte pasvorm. Kom langs voor vrijblijvend advies voor de meest veilige en geavanceerde raceoverall op de markt.

 • Specificaties
  Pasvorm
  Race
  Maten
  Confectie maten: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, Maatwerk mogelijk
  Kleuren
  Keuze uit 25 leerkleuren
  Design
  Damen Tech-Air Design Raceoverall
  Materiaal
  Damen Performance leer (rund), Veiligheidsstiksels Amann Strongbond®
  Protectie
  BETAC® CE level 2 (schouders, ellebogen, knieën), SAS-TEC CE level 2 (heupen), Dubbel leder verstevigde delen (zitvlak, schouders, onderarmen, knieën, schenen), Tempafoam (stuitje)
  Voering
  Damen Sport Performance Mesh (uitneembaar)
  Tech-Air voorbereiding
  LED display, LED kabel
 • Opties Tailor Made
  Alpinestars Tech-Air Race vest
  € 999,95
  Maatwerktoeslag: lengte-aanpassingen
  € 200,00
  Maatwerktoeslag: volledig maatwerk
  € 400,00
  Perforatie, volledig
  € 100,00
  Perforatie, torso
  € 50,00
  Badge / Logo leder, handgemaakt
  € 75,00
  Badge / Logo geprint, groot
  € 50,00
  Badge / Logo geprint, klein
  € 25,00
  Hydrobag + straw incl. installatie
  € 100,00
 • Kleuropties
  • Vrije kleurkeuze
1.499,95
Maak een afspraak of stel een vraag

Tech-Air onderhoudsbeurt

Het is belangrijk en zelfs voor de garantie noodzakelijk dat ieder Tech-Air Airbag-systeem iedere 24 maanden een servicebeurt krijgt. Het protector-vest en de airbag worden los van elkaar nauwkeurig geïnspecteerd op schade en of slijtage. Het vest hoeft hiervoor niet naar Italië, maar word bij DAMEN in Breda door een Tech-Air specialist in behandeling genomen waardoor je vest binnen twee weken gereed is. Het gehele vest zal dus vakkundig geïnspecteerd en gecontroleerd worden om ervoor te zorgen dat je opnieuw 24 maanden optimaal beschermt kan rijden.

Tech-Air Reload - herladen

Een Reload / Recharge betekent dat er een nieuwe airbag geïnstalleerd wordt in het vest. Het systeem wordt uitgelezen en alle data wordt doorgestuurd naar Alpinestars en krijgt indien nodig een upgrade als er nieuwe update beschikbaar is. Het hele race vest inclusief elektronica wordt nagekeken op schade en eventuele slijtage. Het systeem is verzegeld en kan alleen door een gecertificeerde Tech-Air specialist geserviced worden. DAMEN is het enige bedrijf in de Benelux die deze service in eigen beheer mag uitvoeren.

Damen Performance leer

Damen Performance leer wordt gebruikt bij producten die prestaties dienen te leveren. Het volnerf type leer staat bekend om zijn slijtvastheid en duurzaamheid. Dit leertype is afgedekt met een beschermlaag waardoor het geen kleurnuances vertoond en intensief gebruikt kan worden.

Kevlar® Stretch

Kevlar® is het geregistreerde handelsmerk voor een para-aramide synthetische vezel, ontwikkel door Dupont in 1965.

Damen Motorkleding zet Kevlar® stretch in om het comfort te verbeteren zonder in te moeten leveren in veiligheid. Het wordt met name gebruikt bij scharnierpunten zoals de liezen, elleboogholtes, knieholtes en oksels.

 

Damen Sport Performance liner

De uitneembare Damen Sport Performance liner zorgt voor uitstekende ventilatie en vochtafvoer, hierdoor plakt de voering niet aan het lichaam. Deze liner voelt daarom comfortabel en droog aan tijdens een intensieve rit.

 

Neopreen

Neopreen is een ontwikkeling van DuPont die onder meer ook Kevlar en Nylon uitvond. Het heeft als kenmerk dat het zacht en soepel aanvoelt en wordt vaak toegepast in de duik- en zwemsport door het drijfvermogen en comfort.

Damen Motorkleding gebruikt neopreen bij frictiepunten zoals pols en hals om extra comfort te bieden tijdens lange en intensieve ritten.

 

Betac™ protectie

De door het Italiaanse Betac™ geproduceerde protectie is Level 2 gecertificeerd en wordt voornamelijk gebruikt in raceoveralls. Door de uitmuntende dempingswaarde en grootte van protectie zijn deze erg populair bij (professionele) circuitrijders.

Damen Motorkleding gebruikt Betac™ protectie in de schouders, ellebogen en knieën bij raceoveralls en combi's. Zo voldoet de kleding aan de hoogst mogelijke protectie certificering.