Terug naar overzicht

Imola Raceoverall maatwerk

'IMOLA' is een eendelig pak met een noemenswaardig protectieniveau en daarmee erg populair voor circuit-gebruik. Level 2 protectoren, gedeelten met een dubbele laag leer, extern slide-pads en dempend tempa-foam zorgen voor de hoge mate van veiligheid bij elke crash. Tegen een meerprijs is het plaatsen van logo's ook mogelijk.

Het maatwerk wordt voorzien d.m.v. lengteaanpassingen (armlengte, beenlengte, torsolengte) waarbij vrijwel altijd een nieuw pak gemaakt wordt.

 • Specificaties
  Pasvorm
  Race
  Kleuren
  Zwart/Wit/Grijs, Zwart/Wit/Geel, Zwart/Wit/Blauw, Zwart/Wit/Rood
  Materiaal
  Damen Performance leer (rund), Veiligheidsstiksels
  Protectie
  BETAC® CE level 2 (schouders, ellebogen, knieën), Tempafoam (heupen, sleutelbenen, zijden, stuitje, bovenarmen), Dubbel leder verstevigde delen (zitvlak, schouders, onderarmen, knieën, schenen)
  Voering
  Damen Sport Mesh liner (uitneembaar)
 • Opties Tailor Made
  Badge / Logo leder, handgemaakt
  € 70,00
  Badge / Logo geprint, groot
  € 50,00
  Badge / Logo geprint, klein
  € 25,00
  Hydrobag + straw incl. installatie
  € 100,00
 • Kleuropties
1.049,95
Maak een afspraak of stel een vraag

Damen Performance leer

Damen Performance leer wordt gebruikt bij producten die prestaties dienen te leveren. Het volnerf type leer staat bekend om zijn slijtvastheid en duurzaamheid. Dit leertype is afgedekt met een beschermlaag waardoor het geen kleurnuances vertoond en intensief gebruikt kan worden.

Damen Sport Mesh liner

Deze perforatie voering wordt gebruikt in raceoveralls en combi's. In combinatie met geporfeerd leer houdt de Sport Mesh liner je koel in milde tot zeer warme omstandigheden. Het is daarom ideaal te gebruiken in de lente en zomer tijdens intensieve ritten en wedstrijden.