Terug naar overzicht

NSF 100 Kinder Raceoverall

Speciaal voor kinderen (leeftijd tussen 9 en 16 jaar) is het NSF100 raceoverall gemaakt. In het Molenaar NSF kampioenschap worden deze pakken al jaren gedragen. Het is een vol leren pak met veel leerstretch en kevlar-stretch, zodat er naast kleine race-motorfietsen ook op kleine en grote minibikes mee gereden kan worden. Op diverse plaatsen is dubbel leer geplaatst voor extra slijtvastheid. 

 • Specificaties
  Pasvorm
  Race
  Maten
  8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
  Kleuren
  Zwart/Wit
  Materiaal
  Damen Performance leer (rund), Veiligheidsstiksels
  Protectie
  Damen SW CE level 2 (Schouders, ellebogen en knieën), Tempafoam (heupen), Dubbel leder verstevigde delen
  Voering
  Damen Sport Mesh liner
 • Opties Tailor Made
  Maatwerk lengteaanpassing
  € 150,00
  Maatwerk volledig
  € 300,00
  Kleur aanpassing
  € 65,00
  Badge / Logo leder, handgemaakt
  € 70,00
  Badge / Logo geprint, groot
  € 50,00
  Badge / Logo geprint, klein
  € 25,00
 • Kleuropties
599,95
Maak een afspraak of stel een vraag

Neopreen

Neopreen is een ontwikkeling van DuPont die onder meer ook Kevlar en Nylon uitvond. Het heeft als kenmerk dat het zacht en soepel aanvoelt en wordt vaak toegepast in de duik- en zwemsport door het drijfvermogen en comfort.

Damen Motorkleding gebruikt neopreen bij frictiepunten zoals pols en hals om extra comfort te bieden tijdens lange en intensieve ritten.

 

Damen Performance leer

Damen Performance leer wordt gebruikt bij producten die prestaties dienen te leveren. Het volnerf type leer staat bekend om zijn slijtvastheid en duurzaamheid. Dit leertype is afgedekt met een beschermlaag waardoor het geen kleurnuances vertoond en intensief gebruikt kan worden.

Damen SW Protectie

De Damen SW protectie wordt standaard gebruikt in de jassen en broeken van Damen Motorkleding en voldoet aan de eisen van EN-1621-2, 2014. Deze protectie norm geldt als standaard voor professionele motorrijders kledij. De uit traagschuim gemaakte protectoren hebben als eigenschap om zich bij lichaamswarmte comfortabel om het lichaam te vormen.

De schouder- ellebogen- en knieprotectoren zijn CE gecertificeerd met de hoogst mogelijke Level (2). De standaard gebruikte rugbescherming valt in level 1 en kan een upgrade krijgen naar level 2. In onze premium jassen is deze level 2 rugprotector standaard.