Terug naar overzicht

Base motorbroek - leder

Deze leren heren motorbroek is bijzonder veilig door de knie- en heupprotectie in combinatie met veel panden die uitgevoerd zijn met een dubbele laag leer. De stretchpanelen zorgen voor een goed aangesloten pasvorm en is zo voorgevormd dat de broek ook op sportieve motorfietsen gedragen kan worden.

 • Specificaties
  Pasvorm
  Sportief, Tour
  Maten
  46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62
  Kleuren
  Zwart
  Materiaal
  Damen Comfort leer (rund)
  Protectie
  Sas-Tec ® CE level 2 (knieën), Tempafoam (heupen)
 • Opties Tailor Made
  Maatwerk lengteaanpassing
  € 65,00
  Maatwerk volledig
  € 150,00
  Kleur aanpassing
  € 65,00
 • Kleuropties
499,95
Maak een afspraak of stel een vraag

Damen Comfort leer

De producten gemaakt van Damen Comfort leer zijn zeer gebruiksvriendelijk. Dit volnerf type leer is extreem duurzaam en ademend en kan worden gezien als een tweede huid. Perfect te gebruiken voor lange toertochten. Deze leersoort is afgedekt met een beschermlaag waardoor het geen kleurnuances vertoond en intensief gebruikt kan worden. Het leer is hierdoor onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

SAS-TEC Protectie

Het Duitse bedrijf SAS-TEC maakt zeer hoge kwaliteit zacht schuimprotectors met een uitstekende veiligheidsfunctie. Deze visco-elastische protectoren bieden een comfortabel zittende protectie met de hoogst mogelijke veiligheid. De SAS-TEC protectoren die Damen Motorkleding gebruikt zijn met de hoogste norm, Level 2, gecertificeerd.