Terug naar overzicht

Bellavista motorjas (dames) - textiel - 4-seizoenen

"Deze stoere maar toch vrouwelijke motorjas is ontwikkeld voor de echte Tourrijdsters."

korte introductievideo klik hier

 • Specificaties
  Pasvorm
  Tour, Lady
  Maten
  36, 38, 40, 42, 44, 46
  Kleuren
  Antra/Black/Red, Black/Fuchsia, Black/Antra, Black/Yellow
  Materiaal
  Invista Cordura® 500D
  Voering
  Damen Comfort Thermo liner (uitneembaar), D-Tex 3-layer Membraan (uitneembaar)
  Protectie
  CE level 2 SW (Schouders en ellebogen), CE level 2 SW (Rug)
  Reflectie
  3M™ Scotchlite™ biezen & piping
  Overige
  Ventilatieritsen (armen, sleutelbenen, rugpand), Verstelbanden armen en taille, Verstelling klittenband op kraag en bij de polsen, Magneetsluiting van de kleppen van de voorzakken
 • Opties Tailor Made
  Maatwerk lengteaanpassing
  € 65,00
  Maatwerk volledig (in lengtes en omvang)
  € 150,00
  Kleuraanpassingen
  € 65,00
 • Kleuropties
524,95
Maak een afspraak of stel een vraag

OMSCHRIJVING BELLAVISTA MOTORJAS

Deze stoere maar toch vrouwelijke motorjas is ontwikkeld voor de echte tourrijdsters. Geïnspireerd op de meeste veelzijdige herenjas uit het assortiment, zodat alle belangrijke functionaliteiten nu ook beschikbaar zijn in een echte damesjas. Dus of je nu recreatief gaat rijden of woon-werk-verkeer en lange afstanden rijdt; de Bellavista biedt uitkomst voor alle dames die een multifuntionele en goed passende damesjas zoeken.

PASVORM
Het vinden van een goed passende motorjas is voor dames een hele uitdaging, zo begrijpen wij van onze klanten. De pasvorm van de jas speelt een cruciale rol in de veiligheid en in het draagcomfort. Specifiek dit onderdeel is bij het ontstaan van de BELLAVISTA met veel zorg en aandacht vormgegeven om zoveel mogelijk dames direct te kunnen voorzien in een nieuwe jas. De tailormade-maatwerk-service kan eventueel ook van pas komen als er in de maatvoering aanpassingen noodzakelijk of gewenst zijn. De confectiematen zijn 36 t/m 46 en standaard in 3 kleuren black/antra/red, black/fuchsia en black/antra. Tegen een meerprijs stel je zelf je eigen kleurencombinatie samen en creëer je een uniek exemplaar.

BUITENLAAG
De buitenlaag is gemaakt van Invista Cordura® 500D. De jas is voorzien van protectoren op de schouders, ellebogen en rug. Alle protectoren zijn CE-level 2 gecertificeerd en voelen door de zachte opbouw erg comfortabel aan. In de buitenlaag zijn 2 voorzakken geplaatst die je af kan sluiten met een rits en magneten. Op de borst is een zak voorzien en naast en achter de voorrits is een binnenzak te vinden. Alle zakritsen zijn voorzien van een ritssluiting. Het boordje is goed af te sluiten door middel van een klittenband-strook en voor een open stand kan het uiteinde van het boordje vastgeklikt worden op de borst door de magneetsluiting. Er zijn maar liefst 6 ventilatieritsen te openen om lucht daadwerkelijk door de buitenlaag te laten komen en zo verkoeling in de jas te krijgen. Deze zitten verwerkt op de armen, ter hoogte van de sleutelbenen en op de rug. Aan verhoogde zichtbaarheid in het donker is gedacht door de 3cm brede reflectiebies op de bovenarmen en op de bovenrug. Ook op de bovenrug is een reflectierol geplaatst die op borst ook te vinden is.

WATERDICHT EN WARM
Achter de buitenlaag kom je de Damen D-Tex 3-layer tegen. Dit is het uitneembare waterdichte membraan. Zo blijf je droog wanneer het regent, maar zal de jas prima kunnen blijven 'ademen'. De Damen Comfort Thermo Liner biedt de uitkomst voor het rijden tijdens koude temperaturen. Deze voering loopt overigens ook door tot aan de polsen, zodat niet alleen je torso maar ook je armen warm blijven.

CORDURA® 500D

De Cordura® fabric biedt robuuste en duurzame prestaties. De Cordura® fabric is opgebouwd met gekwalificeerde garen die zijn geweven in overeenstemming met de goedgekeurde stof normen vanuit INVISTA®.

Damen Motorkleding maakt gebruik van de type 500D Cordura® fabric. De fluo kleuren van deze stof voldoen aan de EN-20471 zichtbaarheidsnorm die als standaard geldt bij overheidsdiensten. Door de uitzonderlijke sterkte-gewichtsverhouding draag de Cordura® 500D erg comfortabel.

Damen SW Protectie

De Damen SW protectie wordt standaard gebruikt in de jassen en broeken van Damen Motorkleding en voldoet aan de eisen van EN-1621-2, 2014. Deze protectie norm geldt als standaard voor professionele motorrijders kledij. De uit traagschuim gemaakte protectoren hebben als eigenschap om zich bij lichaamswarmte comfortabel om het lichaam te vormen.

De schouder- ellebogen- en knieprotectoren zijn CE gecertificeerd met de hoogst mogelijke Level (2). De standaard gebruikte rugbescherming valt in level 1 en kan een upgrade krijgen naar level 2. In onze premium jassen is deze level 2 rugprotector standaard.

D-Tex 3-layer Membraan

De door Damen Motorkleding ontwikkelde D-TEX 3-layer is een uitneembare waterdicht membraan opgebouwd uit 3 lagen. Dit betekent dat de membraan is gelamineerd aan beide zijden wat ten goede komt van de duurzaamheid. De D-TEX 3-layer is een ademende waterdichte laag die bovendien erg flexibel is. Zo kunt u op warme dagen de layer uitritsen, waardoor het in combinatie met het openen van eventuele Airvent's extra ventilatie en dus verkoeling biedt.