Terug naar overzicht

Eiger motorjas - textiel - 4-seizoenen

Dit model is met name ontworpen voor de avontuurlijke motorrijder. De jas heeft een uitgesproken design en is in diverse kleuren verkrijgbaar. Eventueel kun je door middel van een toeslag de invulling van de kleurencombinatie geheel naar je eigen hand zetten. Door de uitneembare waterdichte en wintervoering is de jas geschikt voor alle weersomstandigheden. Optimale veiligheid en comfort zit in deze jas verwerkt, combineer de Eiger jas met de aanritsbare Eiger broek voor het beste resultaat. 

 • Specificaties
  Pasvorm
  Tour/Semi-sportief
  Maten
  46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62
  Kleuren
  Grey/Antra/Red, Antra/Black/Yellow, Black, Black/Blue/Antra, Yellow/Black/Antra
  Materiaal
  Invista Cordura 500D®, Doorwaai, Mesh binnenvoering
  Voering
  Damen Comfort Thermo liner (uitneembaar), D-Tex 3-layer Membraan (uitneembaar)
  Protectie
  Damen SW CE level 2 (schouders, rug en ellebogen)
  Reflectie
  3M™ Scotchlite™ print & piping
  Overige
  Verstelbanden bovenarmen en onderarmen, 8 ventilatieritsen, Magneetsluiting van de zakken en kraag, Binnenzak in thermo liner
 • Opties Tailor Made
  Maatwerk lengteaanpassing
  € 65,00
  Maatwerk volledig (in lengtes en omvang)
  € 150,00
  Kleur aanpassing
  € 65,00
 • Kleuropties
399,95
Maak een afspraak of stel een vraag

CORDURA® 500D

De Cordura® fabric biedt robuuste en duurzame prestaties. De Cordura® fabric is opgebouwd met gekwalificeerde garen die zijn geweven in overeenstemming met de goedgekeurde stof normen vanuit INVISTA®.

Damen Motorkleding maakt gebruik van de type 500D Cordura® fabric. De fluo kleuren van deze stof voldoen aan de EN-20471 zichtbaarheidsnorm die als standaard geldt bij overheidsdiensten. Door de uitzonderlijke sterkte-gewichtsverhouding draag de Cordura® 500D erg comfortabel.

Damen SW Protectie

De Damen SW protectie wordt standaard gebruikt in de jassen en broeken van Damen Motorkleding en voldoet aan de eisen van EN-1621-2, 2014. Deze protectie norm geldt als standaard voor professionele motorrijders kledij. De uit traagschuim gemaakte protectoren hebben als eigenschap om zich bij lichaamswarmte comfortabel om het lichaam te vormen.

De schouder- ellebogen- en knieprotectoren zijn CE gecertificeerd met de hoogst mogelijke Level (2). De standaard gebruikte rugbescherming valt in level 1 en kan een upgrade krijgen naar level 2. In onze premium jassen is deze level 2 rugprotector standaard.

D-Tex 3-layer Membraan

De door Damen Motorkleding ontwikkelde D-TEX 3-layer is een uitneembare waterdicht membraan opgebouwd uit 3 lagen. Dit betekent dat de membraan is gelamineerd aan beide zijden wat ten goede komt van de duurzaamheid. De D-TEX 3-layer is een ademende waterdichte laag die bovendien erg flexibel is. Zo kunt u op warme dagen de layer uitritsen, waardoor het in combinatie met het openen van eventuele Airvent's extra ventilatie en dus verkoeling biedt.