Terug naar overzicht

Juno Lady motorjas (dames) - leder

Deze semi-sportieve dames leren motorjas is verkrijgbaar in drie standaard kleurschema's. Echter kan je zelf de kleuren bepalen uit 25 leerkleuren voor een meerprijs van slechts € 65,-. De jas is voorzien van een uitneembare thermische binnenvoering.

 • Specificaties
  Pasvorm
  Sportief, Tour
  Maten
  36, 38, 40, 42, 44, 46
  Kleuren
  Zwart, Zwart/Wit
  Materiaal
  Damen Comfort leer (rund)
  Voering
  Damen Comfort Thermo liner (uitneembaar)
  Protectie
  Damen SW CE level 2 (Schouders en ellebogen), Damen SW CE level 2 (Rug)
  Reflectie
  3M™ Scotchlite™ piping
 • Opties Tailor Made
  Maatwerk lengteaanpassing
  € 65,00
  Maatwerk volledig
  € 150,00
  Kleur aanpassing
  € 65,00
 • Kleuropties
524,95
Maak een afspraak of stel een vraag

Damen Comfort leer

De producten gemaakt van Damen Comfort leer zijn zeer gebruiksvriendelijk. Dit volnerf type leer is extreem duurzaam en ademend en kan worden gezien als een tweede huid. Perfect te gebruiken voor lange toertochten. Deze leersoort is afgedekt met een beschermlaag waardoor het geen kleurnuances vertoond en intensief gebruikt kan worden. Het leer is hierdoor onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

Damen Comfort Thermo liner

 De uitritsbare thermovoering is geschikt voor het gebruik in koude omstandigheden. De thermovezel is gevoerd met een aluminiumlaag, dit geeft een krachtig reflectievermogen. Deze voering houdt lichaamswarmte vast en stoot de koude buitenlucht af. 

Kevlar® Stretch

Kevlar® is het geregistreerde handelsmerk voor een para-aramide synthetische vezel, ontwikkel door Dupont in 1965.

Damen Motorkleding zet Kevlar® stretch in om het comfort te verbeteren zonder in te moeten leveren in veiligheid. Het wordt met name gebruikt bij scharnierpunten zoals de liezen, elleboogholtes, knieholtes en oksels.