Terug naar overzicht

Titano motorjas - textiel - 4-seizoenen

Deze leer/textiel combinatie 'Titano' biedt alles wat de doorgewinterde on- & off-road rijder verlangt van een textiele 4-seizoenen motorjas. Voldoende opberg- en ventilatiemogelijkheden gecombineerd met een comfortabele pasvorm en level 2 protectie op schouders, ellebogen en rug. De pocket op de onderrug maakt deze off-road jas compleet.

 • Specificaties
  Pasvorm
  Tour
  Maten
  46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62
  Kleuren
  Zwart/Geel, Grijs/Antra/Blauw, Grijs/Zwart/Geel
  Materiaal
  Schoeller® Dynatec, Invista Cordura 500D ®, Hydrophobic Leer (Waterafstotend)
  Voering
  Thermo binnenjas, nylon uitneembaar (vrijetijdsjack), D-Tex 3-layer Membraan (uitneembaar)
  Protectie
  Damen SW CE Level 2 (schouders / ellebogen), Damen SW CE Level 2 (rug)
  Reflectie
  3M™ Scotchlite™ 3cm
 • Opties Tailor Made
  Maatwerk lengteaanpassing
  € 65,00
  Maatwerk volledig
  € 150,00
  Kleuraanpassing
  € 65,00
  Reflectie: 5cm Scotchlite™ 3M
  € 25,00
  Pashouder mouw
  € 25,00
  Portolus borst
  € 20,00
  Sleutellus borst
  € 10,00
 • Kleuropties
699,95
Maak een afspraak of stel een vraag

D-Tex 3-layer Membraan

De door Damen Motorkleding ontwikkelde D-TEX 3-layer is een uitneembare waterdicht membraan opgebouwd uit 3 lagen. Dit betekent dat de membraan is gelamineerd aan beide zijden wat ten goede komt van de duurzaamheid. De D-TEX 3-layer is een ademende waterdichte laag die bovendien erg flexibel is. Zo kunt u op warme dagen de layer uitritsen, waardoor het in combinatie met het openen van eventuele Airvent's extra ventilatie en dus verkoeling biedt.

Schoeller® Dynatec

Schoeller® Dynatec is een slijtvast materiaal met hoge beschermende eigenschappen en mate van stabiliteit. Het materiaal voldoet aan de zwaarst mogelijke eisen van overheidsdiensten en geeft een aangenaam gevoel en aantrekklijke uitstraling.

Door de hoge vezeldichtheid van het weefsel is de slijtvastheid geoptimaliseerd. De stof is toegepast met een Nanosphere coating waardoor het geen vocht opneemt en bescherming biedt tegen water en vuil.

 

CORDURA® 500D

De Cordura® fabric biedt robuuste en duurzame prestaties. De Cordura® fabric is opgebouwd met gekwalificeerde garen die zijn geweven in overeenstemming met de goedgekeurde stof normen vanuit INVISTA®.

Damen Motorkleding maakt gebruik van de type 500D Cordura® fabric. De fluo kleuren van deze stof voldoen aan de EN-20471 zichtbaarheidsnorm die als standaard geldt bij overheidsdiensten. Door de uitzonderlijke sterkte-gewichtsverhouding draag de Cordura® 500D erg comfortabel.

Hydrophobic Leer

Hydrophobic leer is een waterafstotend leersoort dat door Damen Motorkleding wordt gebruikt in combinatie met de textielsoorten Cordura® 500D en Schoeller® Dynatec. In de chemie is hydrofobiciteit een fysische eigenschap van een molecuul (bekend als een hydrofoob) die wordt afgestoten van een watermassa. Hierdoor neemt het leer geen water op.

 

Damen Comfort Thermo liner

 De uitritsbare thermovoering is geschikt voor het gebruik in koude omstandigheden. De thermovezel is gevoerd met een aluminiumlaag, dit geeft een krachtig reflectievermogen. Deze voering houdt lichaamswarmte vast en stoot de koude buitenlucht af. 

Damen SW Protectie

De Damen SW protectie wordt standaard gebruikt in de jassen en broeken van Damen Motorkleding en voldoet aan de eisen van EN-1621-2, 2014. Deze protectie norm geldt als standaard voor professionele motorrijders kledij. De uit traagschuim gemaakte protectoren hebben als eigenschap om zich bij lichaamswarmte comfortabel om het lichaam te vormen.

De schouder- ellebogen- en knieprotectoren zijn CE gecertificeerd met de hoogst mogelijke Level (2). De standaard gebruikte rugbescherming valt in level 1 en kan een upgrade krijgen naar level 2. In onze premium jassen is deze level 2 rugprotector standaard.