Terug naar overzicht

Trigger motorjas - textiel - zomer

"Een sportieve korte textiele motorjas met een vast membraan en uitneembare bodywarmer. Door ventilatieritsen open te zetten een heerlijk jack met hogere temperaturen."

 • Specificaties
  Pasvorm
  Tour/Semi-sportief
  Maten
  48, 50, 52, 54, 56, 58, 60
  Kleuren
  Black/Antra/Red, Black/Antra/Yellow, Black/Antra
  Materiaal
  Invista Cordura 500D®
  Voering
  D-Tex Membraan (waterafstotend), Damen Comfort Thermo Liner Bodywarmer (uitneembaar)
  Protectie
  Damen SW CE level 2 (schouders, ellebogen, rug)
  Overige
  3 ventilatieritsen , 2 voorzakken, 4 binnenzakken, verstelmogelijkheid op tailleband, verstelmogelijkheid op armen
 • Opties Tailor Made
  MaatwerkMaatwerk lengteaanpassing
  € 65,00
  Maatwerk volledig (in lengtes en omvang)
  € 150,00
 • Kleuropties
329,95
Maak een afspraak of stel een vraag

CORDURA® 500D

De Cordura® fabric biedt robuuste en duurzame prestaties. De Cordura® fabric is opgebouwd met gekwalificeerde garen die zijn geweven in overeenstemming met de goedgekeurde stof normen vanuit INVISTA®.

Damen Motorkleding maakt gebruik van de type 500D Cordura® fabric. De fluo kleuren van deze stof voldoen aan de EN-20471 zichtbaarheidsnorm die als standaard geldt bij overheidsdiensten. Door de uitzonderlijke sterkte-gewichtsverhouding draag de Cordura® 500D erg comfortabel.

Damen SW Protectie

De Damen SW protectie wordt standaard gebruikt in de jassen en broeken van Damen Motorkleding en voldoet aan de eisen van EN-1621-2, 2014. Deze protectie norm geldt als standaard voor professionele motorrijders kledij. De uit traagschuim gemaakte protectoren hebben als eigenschap om zich bij lichaamswarmte comfortabel om het lichaam te vormen.

De schouder- ellebogen- en knieprotectoren zijn CE gecertificeerd met de hoogst mogelijke Level (2). De standaard gebruikte rugbescherming valt in level 1 en kan een upgrade krijgen naar level 2. In onze premium jassen is deze level 2 rugprotector standaard.

D-TEX 2-layer membraan

De door Damen Motorkleding ontwikkelde D-TEX 2-layer is een ademend waterdicht membraan die vast aanwezig in de jas of broek achter de buitenstof. De jas of broek zal dus altijd regenbestendig zijn.