Verkeersschool

Let's meet

Motorkleding. In uw huisstijl.

Als motorrijschool is een professionele uitstraling erg belangrijk. Motorkleding gemaakt in uw bedrijfskleuren en voorzien van uw logo draagt hier sterk aan bij! Wij kunnen u een volledig verzorgd kleding pakket aanbieden in uw huisstijl. Dit zal resulteren in professionaliteit en herkenbaarheid op straat.

Graag bieden wij u hierover advies op maat en de gelegenheid om nader kennis te maken met ons en onze producten.

Maak een vrijblijvende afspraak over de mogelijkheden van motorkleding voor professionals.
Bel ons op +31 (0)76 5423000 of mail naar info@damenmotorkleding.nl

Motorkleding voor instructeurs

Damen Motorkleding biedt verkeersscholen en hun instructeurs professioneel advies en service. Herbij wordt er een volledig motorkleding pakket samengesteld geheel naar wensen en ideeën van de verkeersschool. Uiteraard is dit alles geheel op maat en in eigen huisstijl te leveren.

In samenwerking met de KNMV bieden wij aan KGI gecertificeerde instructeurs motorkleding.

Motorkleding voor cursisten

Damen Motorkleding levert aan diverse verkeersscholen in Nederland en België kleding ter behoeve van de cursisten. De idee en persoonlijke wensen worden hierin tot in detail uitgevoerd. Vaak wordt er gekozen voor veiligheidsvesten en/of jassen en broeken in eigen huisstijl zodat de cursisten veilig en herkenbaar de weg op gaan.

Contactformulier

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u direct een afspraak maken voor advies op maat? Neem contact met ons op! Laat het ons weten via het contactformulier, bel of mail. Wij helpen u graag verder.
 

Telefoon:   +31 (0)76 5423000
E-mail:        info@damenmotorkleding.nl

 

INSCHRIJVEN op onze NIEUWSBRIEF

Contactformulier