Terug naar overzicht

Monaco motorjas - leder

Het 'Monaco' type leren motorjas heeft een aangesloten pasvorm door het rechte model. De sportieve belijning in combinatie met de 3 centimeter reflectiebiezen houden design en zichtbaarheid goed in balans. Comfortabele level 2 protectoren zijn er geplaatst op de schouders, ellebogen en rug. Een wollen uitneembare thermische bodywarmer maakt rijden in koude temperaturen ook comfortabel.

 • Specificaties
  Pasvorm
  Sportief, Tour
  Maten
  46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62
  Kleuren
  Geel/zwart, Zwart, Zwart/wit, Zwart/wit/zwart, Geel/ wit/ zwart, Rood/ zwart, Wit/ Zwart
  Materiaal
  Damen Comfort leer (rund)
  Voering
  Damen Wool Comfort liner
  Protectie
  SAS-TEC Protectie CE level 2 (Schouders, ellebogen en rug)
  Reflectie
  3M™ Scotchlite™ 3cm, 3M™ Scotchlite™ 5cm
 • Opties Tailor Made
  Maatwerk lengteaanpassing
  € 65,00
  Maatwerk volledig
  € 150,00
  Kleur aanpassing
  € 65,00
  Reflectie: 5cm Scotchlite™ 3M
  € 25,00
  Epauletten
  € 25,00
  Pashouder mouw
  € 25,00
  Portolus borst
  € 20,00
  Sleutellus borst
  € 10,00
 • Kleuropties
699,95
Maak een afspraak of stel een vraag

Damen Comfort leer

De producten gemaakt van Damen Comfort leer zijn zeer gebruiksvriendelijk. Dit volnerf type leer is extreem duurzaam en ademend en kan worden gezien als een tweede huid. Perfect te gebruiken voor lange toertochten. Deze leersoort is afgedekt met een beschermlaag waardoor het geen kleurnuances vertoond en intensief gebruikt kan worden. Het leer is hierdoor onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

3M™ Scotchlite™

3M™ Scotchlite™ staat bekend als de pionier in de wetenschap van retroreflectie.

Damen Motorkleding maakt gebruik van 3M™ Scotchlite™ reflectie in de vorm van biezen, 3cm en 5cm, en piping. Door deze reflectie in combinatie met de fluor stoffen voldoet de kleding aan de EN-20471 norm die gebruikt wordt door overheidsdiensten als standaard voor hoge zichtbaarheidskleding voor professioneel gebruik.

Damen Wool Comfort liner

Wol is een goede isolater tegen kou. Door de kleine gekrulde vezels van de wol bevindt zich stilstaande lucht, wat de warmte slecht geleidt en de kou buiten houdt. Ook kan wol veel vocht, tot 40 gewichtsprocenten, uit lucht opnemen zonder zelf vochtig aan te voelen.

De uitneembare Wool comfort liner heeft van nature een hoge elasticiteit, waardoor het altijd naar de oorspronkelijke vorm terugkeert. Hierdoor voelt de voering zacht en comfortabel aan.

 

SAS-TEC Protectie

Het Duitse bedrijf SAS-TEC maakt zeer hoge kwaliteit zacht schuimprotectors met een uitstekende veiligheidsfunctie. Deze visco-elastische protectoren bieden een comfortabel zittende protectie met de hoogst mogelijke veiligheid. De SAS-TEC protectoren die Damen Motorkleding gebruikt zijn met de hoogste norm, Level 2, gecertificeerd.