Terug naar overzicht

San Remo motorjas - leder

De leren 'San Remo' motorjas is gemaakt uit anilineleer en voelt hierdoor bijzonder zacht/ wasachtig aan en ziet er mat uit. De jas is voorzien van ventilatieritsen op de voor- en achterzijde en heeft een uitneembare thermische voering. De beige met rode streep op de borst en het diamant-stiksel maken de retro-look compleet.

 • Specificaties
  Pasvorm
  Tour, Urban
  Maten
  46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62
  Kleuren
  Zwart, Bruin
  Materiaal
  Damen Retro leer (rund)
  Voering
  Thermo binnenjas, uitneembaar (vrijetijdsjack)
  Protectie
  Damen SW CE level 2 (Schouders en ellebogen), Damen SW CE Level 2 (rug)
  Reflectie
  3M™ Scotchlite™ piping
 • Opties Tailor Made
  Maatwerk lengteaanpassing
  € 65,00
  Maatwerk volledig
  € 150,00
 • Kleuropties
549,95
Maak een afspraak of stel een vraag

Damen Retro leer

Damen Retro leer is een open leersoort, type Anniline. Het heeft als kenmerk dat het oppervlak zacht, soepel en warm aanvoelt. Deze leersoort is niet afgedekt wat het een natuurlijke uitstraling geeft. Het leer krijgt gebruikssporen waardoor de jas of broek echt tot leven komt!

Damen SW Protectie

De Damen SW protectie wordt standaard gebruikt in de jassen en broeken van Damen Motorkleding en voldoet aan de eisen van EN-1621-2, 2014. Deze protectie norm geldt als standaard voor professionele motorrijders kledij. De uit traagschuim gemaakte protectoren hebben als eigenschap om zich bij lichaamswarmte comfortabel om het lichaam te vormen.

De schouder- ellebogen- en knieprotectoren zijn CE gecertificeerd met de hoogst mogelijke Level (2). De standaard gebruikte rugbescherming valt in level 1 en kan een upgrade krijgen naar level 2. In onze premium jassen is deze level 2 rugprotector standaard.

Damen Comfort Thermo liner

 De uitritsbare thermovoering is geschikt voor het gebruik in koude omstandigheden. De thermovezel is gevoerd met een aluminiumlaag, dit geeft een krachtig reflectievermogen. Deze voering houdt lichaamswarmte vast en stoot de koude buitenlucht af.